Descobreix tres propostes de reformes per a viure la teva llar, realitzades per l’equip de professionals Nexdom del RACC.

 

Reformes per a viure la teva llar: un pis fresc, lluminós i actual

Amplitud y luminosidad en el salón

L’equip de professionals de reformes Nexdom, intervé en la reforma d’un habitatge per a aconseguir espais més frescos, lluminosos, actuals i funcionals, tal com demanden els clients.
Les noves necessitats de la família, requereix que el pis sigui actualitzat íntegrament, de manera que es dissenyen ambients contemporanis, la distribució dels quals resulta més eficient i confortable per als seus habitants.

Amplitud i lluminositat en el saló

Una de les intervencions més importants dutes a terme per l’equip de professionals Nexdom passa per la reformulació i plantejament de tots els conductes de calefacció i aire condicionat de l’habitatge. L’eliminació del sòl original permet instal·lar els tubs de la calefacció sota el nou paviment, un laminatge de fusta clara de làmines amples, instal·lat en els diferents espais de l’habitatge.
Aquest tipus de sòl juga un paper fonamental en el disseny d’aquest pis, ja que proporciona un extra de confortabilitat, funcionalitat i harmonia estètica amb la resta d’elements.
La substitució de les antigues fusteries interiors i exteriors de pis permeten gaudir de tancaments de qualitat, amb els quals s’aconsegueix un perfecte aïllament acústic i tèrmic de l’interior.
La zona d’estar i el menjador es distribueixen en un mateix pla per a garantir la correcta circulació entre els dos ambients, perfectament il·luminats pel gran finestral que ocupa l’ample de l’espai, de manera que s’aconsegueix que la llum natural arribi a tots els racons de l’estada. L’ús de tons clars, tant en parets i sostres com en fusteries i mobiliari, permet accentuar la sensació d’amplitud i lluminositat de l’espai. Alguns detalls de color en accessoris i lluminàries aporten ritme cromàtic a l’ambient.
La zona de pas oposada al finestral del saló es completa amb un moble realitzat a mesura; aquesta peça destaca per la seva gran capacitat de magatzematge, fonamental per a aconseguir la sensació d’ordre que un espai d’aquestes característiques requereix.

Tal com succeeix en tot l’habitatge rehabilitat, els sostres han estat baixats per a instal·lar els conductes d’aire condicionat.

 

Dormitoris funcionals i acollidors

Dormitorios funcionales y acogedores

Gràcies a l’eliminació d’alguns envans de la zona de l’entrada de l’habitatge reformat, s’aconsegueix que el dormitori principal compti amb un vestidor, una de les demandes fonamentals dels propietaris.

Aquest vestidor, perfectament equipat, se situa en la posterior de la paret del capçal, que s’ha empaperat per a oferir un detall de gran valor estètic i un espai més acollidor.
El disseny d’un moble corregut sota les finestres de l’habitació i el vestidor, amb amplis calaixos i prestatges ocults després de les portes, proporciona una superfície de magatzematge extra per a l’habitatge.
En el dormitori de la nena destaca l’ús racional de l’espai i el mobiliari, que es distribueix en dues zones diferenciades: l’àrea de descans, emmarcada per un arrambador en color rosa embalcat i el capçal, que disposa de prestatges incorporats; i, en paral·lel, sota la finestra, una zona d’estudi perfectament organitzada i equilibrada, estètica i funcionalment.

Banys ben aprofitats

Després de la demolició dels dos banys de l’habitatge, es van dissenyar espais perfectament equipats per a aprofitar l’espai disponible al centímetre. L’ús del color blanc continua sent primordial al bany. S’utilitza com a element de contrast el color negre, així com els detalls grisos, en el tipus de paviment triat: unes peces geomètriques que recorden els clàssics sòls hidràulics. També són negres la perfilería i els tiradors de la mampara de vidre de la zona de dutxa, els tovallolers, radiadors i les aixeteries, una proposta de tendència molt actual. Un èxit en reformes per a viure la teva llar.

 

Reformes per a viure la teva llar: canvi radical per al bany

Baños bien aprovechados

Aquest bany presenta particularitats complexes que han estat resoltes amb gran encert per l’equip de professionals Nexdom. Entre les més destacades, trobem la forma irregular de l’estada, que va obligar a realitzar un gran estudi de la distribució i l’altura de l’habitatge en la qual es troba, que aconsegueix els 3,6 metres. Per això, va ser necessari recuperar l’escala humana, a partir dels dissenys triats, sense restar-li protagonisme a una altura que denota el caràcter senyorial de la casa.

Zones de dutxa i banyera independents

La superfície disponible i la distribució ideada per Nexdom permeten crear dues àrees diferenciades per a instal·lar la dutxa i la banyera de manera independent. L’ús de doble altura per a la col·locació de la banyera exempta d’estil contemporani; la instal·lació de la dutxa amb un banc d’obra realitzat a mesura, a nivell del paviment de tarima triat; i la perfilería de ferro negre de la mampara, proporcionen caràcter, estètica i funcionalitat a l’espai.

Paviments i revestiments amb estil

La selecció dels materials que revesteixen sòls i parets juguen un paper fonamental en el disseny d’aquest bany. Per a les parets generals s’ha triat un porcellànic col·locat en format horitzontal, mentre que per a la paret del rentamans s’han instal·lat peces en format hexagonal, que simulen l’acabat i la textura del marbre, per a potenciar la geometria de les ombres que es creen gràcies a la llum indirecta situada sobre el mirall.
Entre les tonalitats emprades, destaca el color blanc complementat amb peces en negre per al sòcol baix i l’estructura elevada que suporta la banyera, creant així un espai actual, de tendència.

Detalls en negre

Per a seguir amb el mateix patró cromàtic establert, se substitueix la finestra original per una peça de fusteria en acabat negre mat, a joc amb els perfils de ferro negre que emmarquen el gran moble sota lavabo suspès i el tovalloler-radiador situat al costat de la zona de cortesia i la dutxa.

Il·luminació diferenciada

El sistema d’il·luminació es treballa a partir de diferents circuits per a oferir atmosferes diferenciades a triar en funció de l’ús que se li dona a cada moment a l’estada. La il·luminació general està situada en el centre de l’espai, l’ambiental genera una il·luminació tènue en la zona de la banyera i de la dutxa, i la puntual s’usa per a l’àrea en la qual està el mirall.

Reformes per a viure la teva llar: una cuina quadrada per a viure i gaudir de l’espai

una cocina cuadrada para vivir y disfrutar del espacio

L’actualització de la cuina, tant a nivell de disseny de mobiliari i materials com d’instal·lacions de lampisteria i electricitat, va ser una de les principals demandes de la propietària de l’habitatge en la qual es troba aquesta estada. Per a aconseguir els objectius suggerits, l’equip de professionals Nexdom conserva la distribució original de la zona d’aigües i focs i utilitza un disseny de mobiliari totalment actualitzat per a aportar més funcionalitat i estètica a l’espai.

Distribució en L

Per a aquesta cuina de planta gairebé quadrada es manté la distribució en L que ja existia originalment, una distribució eficient en la qual la zona d’aigües es troba en un dels costats, mentre que la de cocció s’instal·la en l’altre. Aquesta distribució clàssica es converteix en una de les més adequades en espais quadrats, en els quals es vol deixar una paret lliure per a instal·lar una taula d’office.
Els materials emprats, de primera qualitat, i l’ús de tons clars proporcionen major sensació d’amplitud visual i lluminositat a l’espai, transformant la cuina original en una peça actual en la qual poder realitzar menjars i sopars de diari.

El Silestone és un dels materials protagonistes de l’estada. En aplicar-ho en la placa de cocció i el frontal que protegeix la paret, s’aconsegueix un disseny actual i funcional a parts iguals. Gràcies a les propietats específiques que ofereix aquesta popular superfície de quars, entre les quals destaca l’alta resistència a les taques de materials habituals com a cafè, llimona, oli, vinagre, etc., es converteix en una de les alternatives més eficaces per a espais com la cuina.
Al sòl s’instal·la un porcelánico que simula l’acabat i la textura de la fusta, com un element que aporta confortabilitat, resistència, facilitat de manteniment i calidesa a l’espai.

Reformes per a viure la teva llar: la zona de magatzematge

En aquest projecte plantejat pel nostre equip d’interioristes, es presta especial atenció a la zona de magatzematge.
Per això, es dissenya una configuració de mobles alts i baixos, amb calaixos compartimentats de diferents grandàries i diferents usabilitats, que ofereixen una gran capacitat de magatzematge, tant d’aliments com de parament i utensilis de cuina, per a mantenir perfectament organitzat l’espai.

Necessites realitzar una reforma a Barcelona? O potser voltants? A Nexdom trobaràs grans professionals.

Posa’t en contacte amb nosaltres i t’ajudarem en tot el que necessitis per a aconseguir la llar dels teus somnis.