Quan parlem dels colors de les parets d’una casa, el blanc continua sent el rei, sobretot en el dormitori. En les següents línies et comptem tots els avantatges de tenir un dormitori blanc i et donem algunes idees perquè et serveixin d’inspiració.

Inspiració de dormitoris de somni

Necessites un canvi radical del teu dormitori? T’assessorem!

dormitorios-blancos

Els avantatges de triar el color blanc per al teu dormitori

El color blanc és el color de la pau i la tranquil·litat, per això és ideal per a les parets del dormitori, l’estada on necessitem estar més relaxats. En aquest sentit, pintar el dormitori de color blanc té molts avantatges:

  • Fa que el quart sembli més gran i lluminós: les parets de colors vius tenen les seves virtuts, però li resten llum a qualsevol estada i també fan que sembli més petita. Amb el blanc no tindràs aquest problema.
  • Pots combinar-ho amb qualsevol color: sigui com sigui la paleta de colors que tens pensada per al teu dormitori, et resultarà molt fàcil combinar-la amb el blanc.

dormitorios-blancos

  • Sempre està de moda: el blanc no sols mai passa de moda, sinó que, a més, és difícil que t’acabis cansant d’ell, a diferència del que succeeix amb colors més cridaners, com el vermell o el verd.
  • Dóna sensació d’ordre i neteja: en la nostra cultura, associem el color blanc a la neteja. No hi ha més que veure els anuncis de detergents! Les parets de color blanc ens ajudaran a tenir la sensació que tot està més net i ordenat, la qual cosa ens ajudarà a relaxar-nos encara més.

dormitorios-blancos

Idees per a dormitoris blancs

Tria el to de blanc adequat per a tu

Hi ha qui diu que el blanc és un color fred i asèptic, però això no vol dir que el nostre dormitori vagi a ser així per tenir les parets pintades d’aquest color. Per a començar, hi ha moltíssims blancs diferents: n’hi ha més càlids, més freds, més neutres, amb matisos de tota mena… Tenim, per exemple, el blanc os o el blanc antic, que tenen una tonalitat més sépia, el blanc seda, que té un punt més gris, el blanc trencat o el blanc crema, que són més càlids…

Pots triar la tonalitat que més s’adapti als teus gustos i a les sensacions que vols per al teu dormitori.

dormitorios-blancos

Utilitza el blanc com a base i dóna-li un toc especial

A més, el blanc i el fusta són una combinació guanyadora i que aporta molta calidesa. Combinats amb sòls de parquet, catifes de jute o mobles de fusta de pi o de mànec, per exemple, donen un resultat elegant, càlid i sofisticat.

Parets decorades amb fusta: crea espais d’estil rústic

dormitorios-blancos

Si t’agraden els espais acolorits però no vols que el teu dormitori sigui un lloc estrident, el blanc també és la teva millor opció: pots afegir detalls de color en els coixins, les catifes o els quadres. El color que triïs continuarà tenint protagonisme, ja que el blanc sempre és generós en aquest sentit, però serà un espai relaxant de totes maneres.

Què opines dels dormitoris blancs? Són aquests els tons que cerques o prefereixes altres més vius? Aposta per una reforma integral i aconsegueix la llar dels teus somnis.