Els paisatges són la nostra font d’inspiració a l’hora de decorar les cases de camp. Sempre tan naturals i acollidores, els elements arquitectònics de les construccions així com els materials utilitzats són un bon punt de partida per a omplir de vida els seus espais. Avui volem donar-te alguns tipus per a aconseguir una casa de camp de somni i així, també descobriràs, que hi ha vida més enllà de l’estil rústic.

Cómo decorar la casa de campo

8 claus per a decorar cases de camp

Fes que la teva casa de camp respiri el mateix ambient que la naturalesa

Materials

Segur que ja t’imagines quins són. Maó vist, pedra, bigues de fusta o revoltons. Una de les decisions més encertades és recuperar aquests elements tant en les parets com en els sòls i sostres i crear una atmosfera totalment en línia amb l’entorn. A les cases de camp, restaurar significa deixar que surti a la llum parteix de la seva història i personalitat així que sempre és una bona opció fer-ho amb les portes, finestres o contraventanas de fusta, fins a aconseguir peces úniques i personals.

Naturalment natural

La tendència de l’estil rústic de fa temps, inspirada en fustes fosques, tons estridents i estampats de quadres, ja no és tendència. El camp s’ha omplert de llum i en aquestes cases també tenen protagonisme els colors pastel, el blanc i la fusta rentada o natural. Així també s’aconsegueix l’efecte que perseguim: un ambient calmat. Quant a estampats, la creativitat es ve a dalt amb flors, motius animals i botànics i fins i tot ratlles.

Decorar casa de campo

Sabies que el metall també es cola a les cases de camp? Així és com s’ha modernitzat l’estil rústic. En blanc o en negre, és perfecte per a mobles o complements.

La llum

Deixa a un costat les cortines perquè pugui entrar llum natural o, si no vols deixar les finestres nues, col·loca cortineta lleugers . A més, en el camp la llum té més intensitat així que convé aprofitar-la.

Costumisme en cada detall

Decora amb elements relacionats amb la vida en el camp. És més fàcil del que sembla. Barrets, càntirs, plats de ceràmica… tots ells poden ser objectes decoratius que t’ajudin a crear una atmosfera especial.

Més tendències en cuines rústiques en aquest article.

Ideas para decorar casa en el campo

Plena de detalls la teva casa de camp perquè la decoració sigui única

Menys és més

La clau per a decorar cases de camp és la senzillesa. Volem sentir-nos a gust i l’atmosfera, per si mateixa, ja ho aconsegueix. Quants menys mobles col·loquem, millor. Una altra recomanació és simplificar el disseny dels mobles: en la seva majoria de fusta, de línies rectes o corbes però de disseny actual.

Mobles d’obra

En qualsevol cas, com no podem evitar els mobles, et recomanem que siguin d’obra. El motiu? Els elements estructurals s’integren molt millor en l’ambient.

Oberta al paisatge

Abans, les cases de camp es caracteritzaven per finestres diminuitas. El nou rústic ha donat pas als grans finestrals i a les superfícies envidrades que ho omplen tot. No sols guanyaràs més llum sinó que sentiràs la naturalesa en tot moment.

La gran protagonista

No podíem acabar aquest article sense parlar de les xemeneies. No obstant això, ara és tendència renovar la tradicional d’obra i pensar en dissenys de metall o cassettes de cristall. Molt més contemporànies i modernes però amb el mateix encant.

Ideas para una casa de campo

Res és per sempre. Fins i tot l’estil rústic està obert a canvis i pot modernitzar-se fins a on tu vulguis. La clau? Tenir sempre present la seva essència més campestre i casolana. Si vols dur a terme una reforma a la teva casa de camp, compta amb nosaltres per a formar part d’aquest canvi i aconseguir el resultat final que cerques.