Probablement, el verd no és el primer color que et ve a la ment quan penses en la decoració de la teva cuina… Però l’opció més òbvia no té per què ser la millor. El verd, triat amb cap i ben combinat, és una aposta segura per a la teva cuina: el resultat és indubtablement original, fresc i elegant. No ens creus? Només has de continuar llegint i donar un cop d’ull als següents exemples… Canviaràs d’opinió.

T’interessa: Propostes per a reformar la teva cuina

cocinas-verdes

El verda menta, un color a l’última ideal per a la cuina

No hi ha dubte que el verda menta és un dels colors de moda: ha arribat per a quedar-se tant en moda com en decoració, i, pel que fa a la decoració d’una cuina, és un sí rotund, especialment combinat amb grisos. A nosaltres ens agrada especialment en cuines d’estil nòrdic i minimalista, on dóna un toc especial a la senzillesa i elegància dominants.

Cuines minimalistes per a crear un espai modern

10 claus per a encertar amb la decoració a l’estil nòrdic

Troba el to de verd perfecte per a tu i crea una llar única!

cocinas-verdes

Verd ampolla i daurat, una combinació guanyadora

Si el que cerques per a la teva cuina és una autèntica declaració d’intencions, aquesta és la combinació de colors perfecta per a tu. El verda ampolla queda fantàstic en els mobles de la cuina, sobretot si el combinem amb tiradors i aixeteria en tons daurats. I les plaques de cocció? Poden ser l’element que inclini la balança cap a un estil o un altre. Tria unes llises i senzilles en tons fusta per a aconseguir un estil modern o opta per unes de marbre per a un acabat *vintage.

Més inspiració: cuines acolorides

Verd, blanc i fusta, un valor segur

Si busques un efecte més suau i elegant, combina un verd més apagat amb taulells blancs i superfícies de fusta. Es tracta d’una combinació discreta alhora que original i acolorida a la qual és fàcil donar-li un toc rústic, alguna cosa que sempre té molt encant en una cuina.

Més inspiració: Cuina roses, la tendència per a aquest 2021

cocinas-verdes

Triar el lloc adequat

Segur que, arribats a aquest punt, ja estàs convençut que el verd és el teu color, fins i tot per a la cuina. Potser fins i tot ja saps quin tipus de verd t’agradaria més… Sol et queda decidir on posar-ho. 

Necessites assessorament per a reformar la teva cuina? Compta amb nosaltres!

Les opcions són infinites: pots buscar rajoles en el teu verd preferit, pintar les parets (o combinar la pintura verda de la part superior de les parets amb uns bonics taulells blancs o grisos en la meitat inferior)… O també pots buscar mobles de cuina de color verd o comprar electrodomèstics verds. Pot ser tant el color de les parets com el color dels detalls i els acabats… Tu decideixes!

Cuines en verd, sí o no? Explica’ns què et semblen!