Ja parlarem dels banys totalment blancs, però no és una novetat que el gris s’ha convertit en un dels tons bàsics per a les nostres cases. Amb el temps, ha anat guanyant protagonisme i demostrant les seves qualitats perquè, per a començar, és un color neutre molt afavoridor que combina fàcilment amb altres tons. Encara que si hi ha un amb el qual sempre funciona és el blanc. I junts, són una bona elecció per al bany. Vols saber per què?

Es tracta d’una combinació clàssica que funciona en tots els estils i mai passa de moda. Junts aconsegueixen destacar i definir-se dins dels seus matisos.

Ideas de baños gris y blanco

Com crear un bany en gris i blanc?

Combina les rajoles del bany

Si el teu bany és petit, combina les rajoles grans en tons gris i deixa les altres en blanc. Així fas que l’espai sigui visualment més gran.

Quan parlem de banys en gris i blanc, no sols ens referim a la pintura. Per això ens agrada tant proposar als nostres clients el microcement, pels seus acabats i perquè combina amb el blanc a la perfecció. Una opció és triar un to gris clar i combinar-lo amb un sòl gris fosc. Diferents matisos per a crear un joc de subtileses. Amb el lavabo i els fogons en blanc tindràs un ambient més elegant i modern.

Baños en gris y blanco ideas

Sabies que també existeix el microcement en blanc? Una idea és revestir el sòl i la banyera amb aquest material per a crear una sensació de continuïtat i uniformitat. Les parets, en grisa, per descomptat.

El positiu de comptar amb els sanitaris, lavabo, dutxa o banyera en blanc, sobre un llenç en gris, és que pots afegir altres colors a l’espai. Tots són benvinguts.

Baños en tonos gris y blanco inspiración

Combina el gris i el blanc amb altres elements acolorits

Per aquest mateix motiu, el mosaic hidràulic és ideal per a aportar color a un bany blanc i gris.

Una altra manera de jugar amb el blanc és a través del sòl. Pensa en materials com el marbre travertí si vols donar més calidesa al teu bany funcional i contemporani.

Tria un mirall original per a donar un toc especial al bany

Més idees de banys originals aquí

Inspiración baños en blanco y gris

Gris i blanc. Dues paraules destinades a trobar-se en el bany. Tots dos donen sensació d’amplitud i alleugereixen visualment el pes de les peces més voluminoses. Els que creuen que és una combinació molt freda, no saben que gràcies a les fibres naturals, es poden sumar tocs càlids i, de pas, trencar amb el monocromatisme. I a més, multipliquen la llum. No és estrany perquè el blanc és el color més lluminós de la paleta cromàtica però el gris, també aconsegueix aquest efecte.

Baños gris y blanco ideas

Pots començar amb la pintura però com has vist en aquest article, hi ha un altre tipus de canvis que tenen un gran efecte.

Tu també dius sí als banys en gris i blanc?