Alguns banys són tan originals que ens fan volar la ment. Aconseguir-ho és fàcil i amb aquestes propostes, no et faltarà inspiració. 

Tria entre entre les nostres cinc idees per a crear banys originals

Ideas para baños originales

  • Els banys no sempre han de quedar amagats. Si el teu està al costat del dormitori, pots unir-lo i decorar-los com una mateixa estada. Amb un envà de cristall i amb el mateix sòl per a tots dos espais, quedarà tot integrat. En aquest cas, això sí, és fonamental que acaronis els detalls, ja que quedarà a la vista. A més, si el bany no té llum, podrà manllevar-la del dormitori.
  • Un recurs fàcil per a crear banys originals és amb la pintura. Un toc de color sempre aporta grans beneficis. El verd menta és ideal perquè és dinàmic i fresc. A més, és net, no et cansaràs d’ell i és un color cridaner. Si cerques una mica més atrevit, el blau Klein t’aporta intensitat i té un efecte impactant. Imagina-t’ho amb els sanitaris en blanc. El contrast és perfecte. No oblidis que existeix una gran varietat de pintures amb efectes que et poden ajudar a aconseguir un look més industrial en el bany sense recórrer al microcemento. Les pintures efecte ciment, amb sorra o estucades encaixen en tots els estils.

5 ideas de baños originales

  • Una idea pràctica, acollidora i creativa consisteix a separar diferents zones en un mateix bany amb una mampara fixa de cristall. El bo és que pots dissenyar aquest element divisori com vulguis i fer-lo a mesura. Jugar amb aquest recurs augmenta la sensació d’amplitud i llum. En cas contrari, si el que vols és donar-li privacitat a la zona del vàter, un mur a mesura és la millor solució.
  • Plantes en la paret del bany? Sí, has llegit bé. Perquè no falti frescor ni aquest efecte natural tan relaxant i necessari, et proposem destinar una de les parets per a convertir-la en un jardí vertical. Una idea poc vista però que ens encanta.
  • Un bany, dos somnis. Juga amb diferents revestiments per a aconseguir un acabat diferent. Pots combinar una tarima o parquet de fusta com a sòl per al bany i en la zona de banyera o dutxa, un gresite continuat en parets i sòls.

Més idees per a reformes de banys petits aquí.

Ideas para baños modernos

I a més:

  • Sí als fotomurals, fins i tot en els banys més petits. Concedeixen profunditat i et conviden a somiar.
  • Tingues en compte els petits detalls i no tinguis por a les mescles entre el rústic i el modern.
  • Per què no vestir el sòl amb una catifa estil boho? Aportarà calidesa i personalitat.
  • El paper pintat no és només per a parets. Si t’agrada, puja una mica més i conquesta el sostre. No podràs baixar la mirada.
  • Les normes estan per a saltar-les-hi. Pots instal·lar un revestiment en una orientació que no li correspongui. L’efecte és original i tan elegant o més que si ho col·loquessis de manera estàndard.

Baños originales

Combinar revestiments en acabats i colors, fer mix amb paper pintat o pintura, el maó vist… Obre les portes a la creativitat i a l’estil. No sols manen les tendències. També les teves ganes de jugar i tornar-te a enamorar del teu bany.