Cada jardí és un món, però en ell pot residir el veritable cor d’una llar, així com tot el seu misteri: poques coses donen més personalitat a una casa que un jardí, que no deixa de ser la primera “estada” en la qual posem peu. Si has decidit renovar la teva casa per a donar-li un aire una mica més modern… No t’oblidis del jardí! Si no saps molt bé per on començar, en aquest article et proposem diverses idees per a portar la modernitat de la teva llar també al teu jardí.

Diseños para jardines modernos

Vols tenir la casa perfecta? Aposta per una reforma integral!

Claus per a dissenys de jardí i patis

L’heura, un clàssic reinventat

L’heura és un clàssic en qualsevol jardí, sí, però i si la canviéssim de lloc? Normalment, la veiem en les tanques, igual que altres plantes enfiladisses com la buganvilla o el gessamí, perquè no es vegi el jardí des del carrer. Una manera de reinventar aquesta planta tan comuna i tan bonica és col·locar-la en una paret del nostre jardí, per exemple, darrere de la taula i les cadires. Aportarà frescor i verdor i li haurem donat una funció més moderna.

Diseños para jardines modernos

Tendències en decoració per a aquesta primavera-estiu 2021

Pensa en verd

I qui diu heura, diu qualsevol altra planta enfiladissa verda… Però no sols les trepadoras. Els jardins verds triomfen en les últimes tendències i es consideren avui molt més moderns que els florits. Oblida’t de les flors i dissenya el teu jardí amb boniques plantes verdes, com a gespa, arbres o falgueres.

Diseños para jardines modernos

Inspiració cordovesa

A qui no li agraden els patis cordovesos? Pots fer-los un homenatge penjant jardineres en els murs en lloc de les plantes enfiladisses, molt més típiques en les tanques. A més, pots jugar amb la simetria o l’asimetria a l’hora de col·locar-les.

Sobrietat i minimalisme

El minimalisme diu que menys és més, i aquesta màxima pots estendre-la també al teu jardí. Sens dubte, els jardins que recorden a un bosc o una selva tenen el seu encant i el seu misteri, però un jardí buidat amb pocs elements amb caràcter no deixarà indiferent a ningú.

Diseños para jardines modernos

Quin sòl triar per al teu jardí? T’ajudem!

Geometria

Les figures geomètriques sempre transmeten una sensació de modernitat i avantguarda, així que aprofita la geometria al teu jardí! Col·loca jardineres rectangulars de forma ordenada o atreveix-te fins i tot amb alguna escultura geomètrica.

Aposta pels colors!

No tinguis por de donar un toc de color al jardí. No tot han de ser colors neutres! Pots donar unes pinzellades en algun dels colors de moda, com el verda menta o el terracota.

Tests en tots els rincons

Un dels entreteniments que més de moda estan últimament és el de la ceràmica… Així que els tests tornen a estar de moda! Decora el teu jardí amb tests de diverses grandàries, estampats i colors i aconseguiràs un jardí acolorit i modern.

Diseños para jardines modernos

Una barra en lloc d’una taula

Normalment, tothom posa una taula i unes cadires al jardí, per a celebrar sopars i menjars, però cada quant la usem? Una altra opció és tenir una taula plegable per a quan vinguin visites i instal·lar una barra en el seu lloc, on podem desdejunar o prendre alguna cosa fresc en les tardes d’estiu.

Pedres blanques, ceràmica i formigó

Els materials estrella de tot habitatge modern poden utilitzar-se també al jardí: la ceràmica i el formigó són opcions excel·lents, així com les típiques pedres blanques, que a més aportaran sensació d’ordre i lluminositat.

Diseños para jardines modernos

Juga amb la il·luminació

La il·luminació és un element clau en tot jardí que es preï, així que no t’oblidis modernitzar-la quan arreglis el teu jardí. Oblida els típics fanalets i col·loca il·luminació led en llocs estratègics. Veuràs quina diferència!

Ja saps com aconseguiràs el teu jardí modern? Contacta amb nosaltres i t’ajudem a decidir!