El blanc mai passa de moda: de fet, sembla estar més de moda que mai. En les tendències de decoració, el color blanc apareix en molts elements, sobretot en les parets, on és molt benvolgut per la seva lluminositat i versatilitat. Però alguna vegada has pensat a posar un sòl blanc?

Reforma la teva llar: renovem el sòl del teu habitatge.

suelos-blancos

Els avantatges del sòl blanc

El color blanc té moltíssims avantatges en decoració: dóna sensació d’ordre i neteja, aporta lluminositat i fa que els espais semblin molt més grans. A més, es pot combinar amb qualsevol altre color, la qual cosa ens facilita el treball de decoració posterior i ens permet triar la paleta de colors que més ens agradi.

Si el blanc és el teu color, no et perdis aquest article sobre els dormitoris blancs i els banys en blanc i gris.

Com afegir el sòl blanc a la nostra llar?

Si t’agrada aquesta nova tendència, hi ha mil maneres d’integrar-la en la teva llar. Presa bona nota dels següents consells!

Linòleum blanc

El linòleum és el material ideal per als aficionats a l’estil industrial. Quan pensem en aquest material, immediatament se’ns ve el color gris al capdavant, però també podem trobar-lo en blanc. Una opció similar, però amb acabat mat, és el microciment, que també funciona de meravella en el sòl.

Inspiració: decoració d’estil industrial

suelos-blancos

Rajoles blanques

Les rajoles blanques no són difícils d’aconseguir i estan disponibles en multitud d’acabats diferents: més o menys rústics, mats, setinats… Les rajoles de ceràmica són també una opció estupenda, duradora i amb un acabat sofisticat.

Combina-ho amb parets de color

L’efecte dels sòls en tons blancs amb les parets de color és una autèntica fantasia per als més atrevits. Estem acostumats a veure parets de color amb sostres blancs; invertir els colors aportarà a la teva llar un toc únic i original.

Tendències 2021: pinta les parets en dos colors

suelos-blancos

El total white

I per què no combinar-lo amb parets blanques per a aconseguir encara més lluminositat? Els espais monocromàtics són atrevits i inoblidables. Sòl blanc i parets blanques: la millor manera de portar aquesta tendència al següent nivell.

Parquet blanc

Una altra opció preciosa i elegant (i, segons el model de parquet, amb un toc rústic) és el parquet de color blanc. Es tracta, a més, de l’opció ideal si vols un canvi però no és el millor moment per a fer reformes. Igual que amb les rajoles, pots pintar-ho tu mateix!

Més inspiració: Decoració d’estil nòrdic

suelos-blancos

Els sòls de marbre

Si t’ho pots permetre, amb un sòl de marbre blanc aconseguiràs una estada elegant i sofisticada, així com atemporal. Queda encara millor en superfícies grans amb sostres alts.

Blanco… però amb un toc de color

Si t’agrada el blanc però vols fugir del total *white, amb el sòl de terratzo aconseguiràs un resultat preciós. Avui dia pots trobar aquest tipus de sòl en molts tons diferents.

Sabies que el sòl de terratzo torna a ser tendència? T’ho expliquem en aquest article!

suelos-blancos

Un toc retro

Una altra opció és combinar rajoles quadrades blanques amb baldosines més petits en un altre color, per exemple, en negre, per a aconseguir un resultat més vintage. També et pots inspirar amb el nostre post amb idees de sòl escaquer.

Sòcols blancs

No oblidis afegir els sòcols blancs, sobretot si apostes per l’estil total white, per a aconseguir un acabat millor.

Què li dius al sòl blanc, sí o no? T’atreveixes a apuntar-te a aquesta nova tendència? Si és així, compta amb nosaltres per a l’assessorament i instal·lació del teu nou sòl.