Sens dubte, els colors pastel han estat els protagonistes de l’any. En roba i maquillatge, es podria dir que han estat els colors de l’estiu, però, per sort, la decoració és més atemporal. El blava turquesa clar i el verda menta van tenir el seu moment, però ara els que més triomfen són el gris i el rosa pal. Les habitacions en rosa i grisa han estat les protagonistes en els últims catàlegs de decoració. Vols saber per què?

habitaciones-rosa-gris

El rosa i el gris, els colors ideals per a un dormitori

Per què són el rosa i el gris els colors ideals per a pintar un dormitori? En primer lloc, per la seva suavitat: quan ens retirem a la nostra habitació, en general volem relaxar-nos i estar tranquils per a descansar tan bé com sigui possible. Per això, els colors molt vius no són els més recomanables. El gris és un color molt neutre que aporta calma i ens relaxa. A més, ha començat a desbancar al blanc com el color estrella de les llars més modernes. És elegant, fàcil de combinar… I combina especialment bé amb el rosa, que, a més, aporta un toc de calidesa. És possible trobar roses més freds, però, en general, les parets de color rosa converteixen qualsevol dormitori en un lloc acollidor.

I si prefereixo deixar les parets blanques?

En decoració i interiorisme, el blanc mai passa de moda, però avui dia és més tendència que mai: no hi ha més que donar un cop d’ull a Instagram per a adonar-se. Encara que pintar les parets de color és una bona manera de decorar si busques un estil minimalista, també pots pintar les teves parets de blanc sense renunciar a la combinació de grisa i rosa. Sempre pots completar la paleta de colors amb altres elements; per exemple, cortines, coixins, fonguis nòrdiques, catifes, *lucecitas… Les possibilitats són infinites. Com el rosa pal i en gris són dos dels colors més populars de la temporada, no tindràs cap problema per a trobar els accessoris i elements decoratius que busquis.

habitaciones-rosa-gris

Altres opcions que combinen amb el gris

Si el rosa segueix sense convèncer-te, pots triar qualsevol altre color per a combinar amb el gris. Aquest últim és el color més versàtil que existeix juntament amb el blanc, així que es pot combinar amb la paleta de colors que prefereixis: blau, verd, groc pàl·lid, taronja… Qualsevol combinació tindrà la dosi justa de calidesa i elegància.

T’agradaria tenir una habitació rosa i grisa? Si no, quina és la teva combinació de colors guanyadora?

habitaciones-rosa-gris