Reforma en vivenda de nova construcció

Aquest matrimoni acudeix a Nexdom per modificar parcialment un habitatge de nova construcció i adaptar-lo a les seves necessitats.

Vols saber-ne més sobre les reformes a Barcelona?

  • Ubicació: Sant Feliu de Llobregat, Barcelona

  • Superfície a reformar: 25 m2

  • Treballs realitzats: Aquesta obra ha requerit l’enderroc dels envans de la cuina i el canvi de portes dels mobles que hi havia. També s’han col·locat mobles nous i una illa a la cuina. S’han canviat les instal·lacions per adaptar-les a la nova distribució i s’ha renovat la instal·lació del rebost per crear un safareig obert al passadís.
  • Característiques del disseny: El projecte es basa en el fet que l’habitatge és de nova construcció i, per tant, hem intentat adaptar-nos al màxim a l’estructura original. D’una banda, decidim convertir una habitació minúscula amb un armari enmig del passadís distribuïdor en un safareig obert que permeti destinar un espai a la bugada i que, a més, doni sensació de més amplitud al passadís. D’altra banda, obrim la cuina al menjador per poder tenir una visió molt més àmplia de l’espai i poder millorar el lloc de treball. Decidim tirar l’envà i intentar donar un toc als mobles canviant-ne els acabats i ampliant-los perquè s’integrin millor en l’espai.
  • Qui ho gaudeix: Família

Carmen Muñoz, interiorista

Disseny del projecte

Carmen Muñoz | Interiorista

El repte va ser intentar adaptar-nos al màxim a tot el que ja hi havia.

Cocina abierta totalmente nueva y con suelo de parquetCocina abierta con barra para comer y mobiliario en negro

Servicios

Reformas integrales

Ofrecemos un servicio de reformas integral, desde el diseño inicial del proyecto y la distribución de espacios hasta la ejecución completa de la reforma, cuidando hasta el mínimo detalle.