Reforma de primera planta lluminosa

La clienta acude a Nexdom para realizar una reforma integral de la primera planta de su domicilio. Buscaba modernizar los espacios, instalando parquet laminado y eliminando algunas puertas para aprovechar mejor la luz natural. Realizamos una reforma integral de la cocina e hicimos más práctico el baño, interviniendo de forma parcial la zona de la bañera.

¿Quieres saber más sobre las reformes a Barcelona?

  • Ubicació: Sant Feliu de Llobregat, Barcelona
  • Superficie a reformar: 63 m2

  • Treballs realitzats: En aquesta ocasió vam abordar la reforma integral de la cuina, la reforma parcial del bany i vam renovar el paviment, la pintura i les portes de l’habitatge.
  • Característiques del disseny: Volíem donar lluminositat a la cuina per mitjà del mobiliari i li vam donar molta vida i força gràcies al taulell de Neolith. Vam tenir en compte cada electrodomèstic i que els tiradors del mobiliari fossin fàcils d’utilitzar per al marit invident. Es van enderrocar les portes que donaven al menjador per aprofitar la llum natural procedent de l’entrada de l’habitatge i el distribuïdor, i vam construir un semiarc a l’entrada com a element decoratiu. Vam pintar tot l’habitatge per donar-li encara més lluminositat. Vam instal·lar-hi paviment laminat amb tocs rústics que vam voler alçar a la columna del menjador sense rematar amb cantoneres, cosa que vam fer per mitjà de bisells. Al bany vam canviar la banyera per un plat de dutxa, vam posar-hi una mampara i vam canviar les rajoles que s’havien fet malbé amb l’obra. També vam substituir el moble rentamans i vam instal·lar-hi una aixeta per a vàter, perquè vam suprimir el bidet.
  • Qui ho gaudeix: Matrimoni i filla
Ariadna Gardela, arquitecta tècnica

Disseny del projecte

Ariadna Gardela | Interiorista

El repte d’aquesta reforma ha estat trobar l’equilibri entre modernitat i practicitat en cada element i moble de l’habitatge, perquè el marit invident pugui utilitzar-los de manera còmoda i fàcil, sense incorporar res tàctil.

Servicios

Reformas integrales

Ofrecemos un servicio de reformas integral, desde el diseño inicial del proyecto y la distribución de espacios hasta la ejecución completa de la reforma, cuidando hasta el mínimo detalle.