Reforma d’estètica pràctica i sòbria

Els clients volien aprofitar l’estiu per renovar els banys i pintar el pis, posar parquet en algunes estances i instal·lar aire condicionat. El disseny dels banys va ser el més complicat, ja que els quatre inquilins van aportar diferents idees i va ser necessari trobar una solució que s’adaptés a les idees i necessitats de tothom.

Vols saber-ne més sobre les reformes integrals?

  • Ubicació: Sant Antoni, Barcelona

  • Superfície a reformar: 6 m2

  • Treballs realitzats: En aquesta reforma vam enderrocar completament els dos banys i vam renovar el terra i els enrajolats. Al bany més gran vam substituir la banyera per una dutxa i al petit vam recuperar la dutxa que no es feia servir. A més, vam pintar tot l’habitatge, vam col·locar parquet laminat a dues habitacions i vam fer la instal·lació de dos splits per climatitzar les habitacions dels fills.
  • Característiques del disseny: Vam buscar que el disseny unifiqués el projecte dels dos banys per donar més sentit i equilibri estètic al domicili. Vam optar per utilitzar la mateixa rajola porcellànica d’efecte pedra tallada, amb moltes vetes, per a tots els enrajolats. Al bany més gran buscàvem una estètica més sòbria, amb materials de tons més suaus i que fossin fàcils de mantenir i pràctics, i per això vam triar els colors beix i marró i els mobles de fusta. Al bany petit vam voler mantenir la mateixa línia que al gran, però amb colors una mica més intensos, sense sortir-nos de la premissa d’una estètica sòbria i còmoda de mantenir. Per tant, ens vam decantar per una paleta de grisos i antracites de la mateixa col·lecció porcellànica i per un moble de color gris.
  • Qui ho gaudeix: Parella d’uns 55 anys i els seus dos fills d’uns 20 anys

Cristina Prat, arquitecta

Disseny del projecte

Cristina Prat | Interiorista

El repte va ser garantir l’alta qualitat dels acabats, renovar les instal·lacions d’aigua que no funcionaven bé i guanyar en practicitat i facilitat de neteja. Es va fer la reforma a l’agost mentre els clients estaven de vacances.

Servicios

Reformas integrales

Ofrecemos un servicio de reformas integral, desde el diseño inicial del proyecto y la distribución de espacios hasta la ejecución completa de la reforma, cuidando hasta el mínimo detalle.