Reforma d’estil pràctic

El cliente quería reformar la cocina y el baño de un piso al que iba instalarse, tras muchos años de haberlo tenido en alquiler. Las dos estancias estaban en un estado pésimo y él quería transformarlas completamente. Buscaba una propuesta moderna y práctica, que tuviera un toque masculino pero sin perder calidez.

¿Quieres saber más sobre las reformes a Barcelona?

  • Ubicación: Guinardó, Barcelona

  • Superficie a reformar: 12 m2

  • Treballs realitzats: En aquest cas es van enderrocar completament la cuina i el bany originals, es van treure els enrajolats del terra i les parets, es van renovar les instal·lacions d’aigua i electricitat d’acord amb la normativa, es van adequar els paraments i es va tornar a enrajolar l’espai, es van posar falsos sostres de pladur per fer-hi passar les instal·lacions i es van renovar els sanitaris, el mobiliari, els taulells i els electrodomèstics. Finalment, es va pintar tot el pis i es va deixar a punt per anar-hi a viure.
  • Característiques del disseny: Disseny modern i natural, fàcil de mantenir i pràctic per al client tant per netejar-lo com per utilitzar-lo. Per a la cuina es va triar un moble blanc mat sense tirador per donar lluminositat a un espai que era molt fosc, combinat amb un taulell de Silestone d’efecte marbre amb aigües en tons beixos i grisos, molt sofert i fàcil de netejar i mantenir. Al bany es va optar per una rajola fosca d’efecte pedra i per fusta a la zona de la dutxa. Malgrat que es tracta de tons foscos, l’espai no es veu petit ja que es va il·luminar molt bé. Ha quedat molt elegant i masculí.
  • Qui ho gaudeix: Home sol d’uns 40 anys
Cristina Prat, arquitecta

Diseño del proyecto

Cristina Prat | Interiorista

Renovar la instal·lació completament i sanejar tot l’espai, ja que uns antics llogaters l’havien fet malbé. Fer un disseny molt pràctic però, alhora, molt estètic i fàcil de mantenir.

Servicios

Reformas integrales

Ofrecemos un servicio de reformas integral, desde el diseño inicial del proyecto y la distribución de espacios hasta la ejecución completa de la reforma, cuidando hasta el mínimo detalle.