Reforma d’aïllament tèrmic i sonor

Els clients ens van demanar una actualització de l’habitatge. L’objectiu era optimitzar la climatització i aïllar el pis dels sorolls i les humitats existents. També ens van demanar modernitzar la decoració i els acabats, que encara eren d’origen.

Vols saber-ne més sobre les reformes a Barcelona?

  • Ubicació: Eixample Esquerra, Barcelona

  • Superfície a reformar: 90 m2

  • Treballs realitzats: En aquesta reforma la primera tasca va ser enderrocar els falsos sostres per instal·lar-hi un nou sistema d’aire condicionat. Es van modificar els envans i es va obrir l’accés al menjador per donar-li més amplitud. Es van canviar els tubs de calefacció que hi havia per uns altres d’actualitzats i amb nous recorreguts per garantir el correcte repartiment de calories de calefacció i cobrir punts freds de l’habitatge. Es van instal·lar fusteries exteriors i interiors i parquet natural encolat. I, finalment, es va col·locar el mobiliari nou.
  • Característiques del disseny: Els propietaris ens van demanar un habitatge renovat però alhora còmode i, sobretot, volien simplicitat i practicitat: superfícies fàcils de netejar i amb dissenys lineals. Les parets es van pintar de blanc per donar més lluminositat a la llar, tret d’algun punt concret de color, com el capçal del dormitori principal. Per a les fusteries també es va triar el mateix color, tant a les finestres com a les portes; aquestes últimes lacades i amb motllures integrades en l’envà (sistema conegut com “arran de mur” o “raso muro”). Per al mobiliari es van triar colors càlids, tant amb fustes fosques d’acabats rústics com amb laques mats en tons grisos i petris.
  • Qui ho gaudeix: Matrimoni amb una filla universitària
Ana González, interiorista

Disseny del projecte

Ana González | Interiorista

La part més difícil i, alhora, la més important va ser aïllar l’habitatge tèrmicament i acústicament. Això ho vam aconseguir mitjançant una bona fusteria exterior de PVC, que crea una hermeticitat increïble, i construint extradossats a la façana principal per aïllar les humitats.

Servicios

Reformas integrales

Ofrecemos un servicio de reformas integral, desde el diseño inicial del proyecto y la distribución de espacios hasta la ejecución completa de la reforma, cuidando hasta el mínimo detalle.