Reforma de baix amb terrassa

Els propietaris acabaven d’adquirir aquest habitatge però necessitava una renovació completa abans de ser habitada. Vam proposar la redistribució de la cuina i de l’habitació annexa, per tal d’aconseguir un espai de cuina-menjador molt ampli i lluminós. Es va connectar el saló amb la gran terrassa perquè els fills poguessin jugar tranquil·lament. També es va proposar renovar el bany i els dos dormitoris amb acabats de fusta de roure i vam col·locar finestres estanques.

¿Quieres saber más sobre las reformes a Barcelona?

  • Ubicación: Eixample, Barcelona

  • Superficie a reformar: 85 m2

  • Característiques del disseny: Els clients volien un disseny amb materials naturals i adaptat a nens petits, amb un pressupost limitat, a una finca amb molts problemes d’instal·lacions generals i de construcció. Es va renovar completament la instal·lació elèctrica per a les noves necessitats, així com la instal·lació de fontaneria i de climatització. Es va llençar una paret per aconseguir una gran cuina, que es va treballar amb colors blancs mats per obtenir una increïble lluminositat. Es va renovar completament el bany per assolir un espai net i acollidor. I finalment, es van canviar les fusteries exteriors per guanyar en aïllament, lluminositat i seguretat.

  • Qui ho gaudeix: Parella d’uns 45 anys i dos fills petits
Cristina Prat, arquitecta

Disseny del projecte

Cristina Prat | Interiorista

El repte va ser aconseguir un disseny sobri i natural, adaptat a la vida amb dos nens molt petits, amb un pressupost ajustat i en un temps d’execució molt limitat.

Servicios

Reformas integrales

Ofrecemos un servicio de reformas integral, desde el diseño inicial del proyecto y la distribución de espacios hasta la ejecución completa de la reforma, cuidando hasta el mínimo detalle.