Reforma en pis amb humitats

L’habitatge va ser construït amb materials de baixa qualitat i el client passava fred a casa, degut al mal aïllament i a la presència d’humitats per condensació. En general, tota la vivenda mancava de calidesa i confort. Vam proposar un canvi de materials i de distribució per tal de millorar la comoditat dels inquilins.

Vols saber-ne més sobre les reformes a Barcelona?

  • Ubicació: Calafell, Barcelona

  • Superfície a reformar: 185 m2

  • Treballs realitzats: En aquesta reforma hem renovat tota la cuina, els tres banys, el menjador i les habitacions. Hem canviat el paviment, les portes, tota la fusteria exterior, la pintura i la tarima de la piscina, i hem instal·lat armaris a mida a les habitacions i el vestidor. També hem sanejat moltes zones que estaven afectades per les humitats. Al bany de la suite hem retirat una part que estava desaprofitada per fer-hi un vestidor amb accés des de l’habitació de matrimoni i, sota l’escala, hem creat un petit traster. Finalment, hem renovat el despatx del client i l’habitació de convidats, que ara inclou un espai per planxar i emmagatzemar roba.
  • Característiques del disseny: Hem posat terra vinílic a tot l’habitatge per donar-li caliu i evitar problemes amb l’aigua, i també hem canviat les portes, que ara són de fusta de roure amb frontisses ocultes i tancaments magnètics. Hem modificat la distribució de la cuina per aprofitar millor els espais, i hi hem col·locat mobiliari amb material antiempremta, un taulell porcellànic per donar-li més resistència i electrodomèstics d’alta gamma. Hem tancat amb una claraboia la zona de l’estenedor per transformar-la en un espai de rebost i safareig que dona seguiment a la cuina. Als banys hem utilitzat materials neutrals per donar-los un toc de color amb els mobles. Totes les aixetes i les mampares són d’acer inoxidable per evitar que s’oxidin amb el salnitre. La fusteria exterior és d’alumini amb doble vidre per condicionar millor l’habitatge. Hem redistribuït el menjador per millorar-ne els diferents espais i hi hem instal·lat nova il·luminació. A la zona de la piscina hem canviat la tarima de fusta per una tarima sintètica per estalviar manteniment. Els armaris a mida de les habitacions i el vestidor també estan fets amb materials resistents per guanyar durabilitat.
  • Quien ho gaudeix: Matrimoni amb la seva mascota
Fernanda Burón, interiorista

Disseny del projecte

Fernanda Burón | Interiorista

El repte més important va ser haver d’abordar el projecte (les reunions, l’elecció dels materials, etc.) i les obres enmig de la pandèmia, amb terminis de lliurament variables. Des del principi els clients van acceptar molt bé les recomanacions sobre el projecte, cosa que va alleujar molt tot el procés.

Salón con ventanal y dos sofás a la espera de ser reformadoSalón comedor con mesa en tono madera y mobiliario

Servicios

Reformas integrales

Ofrecemos un servicio de reformas integral, desde el diseño inicial del proyecto y la distribución de espacios hasta la ejecución completa de la reforma, cuidando hasta el mínimo detalle.