Reforma d’estil càlid

Hacemos una reforma parcial de la vivienda, incluyendo la remodelación total del baño, la instalación de nuevos radiadores, la renovación de la pintura y la modernización del mobiliario de la cocina.

¿Quieres saber más sobre las reformes a Barcelona?

  • Ubicación: Badalona

  • Superficie a reformar: 70 m2

  • Treballs realitzats: En aquesta reforma integral del bany principal hem instal·lat un plat de dutxa de grans dimensions, amb una mampara d’una sola fulla fixa, un vàter i un bidet suspesos, i hem creat un mur a mitja altura que arriba fins al sostre dins la dutxa per fer-hi un buit com a fornícula per a xampús. Hem climatitzat l’habitatge amb radiadors i l’hem pintat de dalt a baix, adequant les parets que estaven en mal estat i retirant el paper pintat. Finalment, hem instal·lat un nou moble tipus columna a la cuina.
  • Característiques del disseny: Es buscava donar un aire nou a tot l’habitatge, intervenint-hi el mínim possible. S’ha dut a terme la reforma integral del bany donant-li un estil càlid amb efectes de pedra grisos. I s’ha pintat tot l’habitatge amb colors terra.
  • Qui ho gaudeix: Matrimoni jubilat
Ariadna Gardela, arquitecta tècnica

Diseño del proyecto

Ariadna Gardela | Interiorista

El repte era modernitzar l’habitatge sense allunyar-nos de l’estil clàssic de la clienta.

Baño con azulejos azules y sanitarios en amarilloBaño reformado con colores tierra y sanitarios minimalistas

Servicios

Reformas integrales

Ofrecemos un servicio de reformas integral, desde el diseño inicial del proyecto y la distribución de espacios hasta la ejecución completa de la reforma, cuidando hasta el mínimo detalle.