Reforma de cuina a Sant Quirze del Vallès

Reformamos la cocina completa, ya que a los clientes les faltaba espacio para trabajar, comer y almacenar los utensilios. Se trabajaron muchas propuestas hasta encontrar aquella que resultaba perfecta y que resolvía todos sus requerimientos.

¿Quieres saber más sobre las reformes a Barcelona?

  • Ubicació: Sant Quirze del Vallès, Barcelona
  • Superficie a reformar: 11 m2

  • Treballs realitzats: Reforma del terra i les parets, renovació completa de les instal·lacions, modificació de la distribució de la cuina, canvi complet del mobiliari i el taulell i col·locació d’una nova finestra.
  • Característiques del disseny: Com que es tracta d’un lloc reduït, els clients necessitaven molt d’espai d’emmagatzematge i de treball. Es va aconseguir que amb la distribució guanyessin tot el que volien. El disseny es va proposar en sintonia amb la resta de l’habitatge, molt elegant i pràctica i de línies simples. Es va triar un moble laminat de color blanc brillant perquè l’espai guanyés molta lluminositat, un terra d’imitació a la fusta d’acord amb el parquet de fora, amb un to gris molt més fosc, i un taulell de 70 cm de fons de Neolith amb una taula. Els electrodomèstics són de gamma alta, amb un side by side, forn de vapor, etc., per gaudir al màxim de la cuina.
  • Qui ho gaudeix: Parella d’uns 50 anys i 2 fills adolescents
Cristina Prat, arquitecta

Disseny del projecte

Cristina Prat | Interiorista

Ajustar-se als temps previstos per executar el gruix de l’obra a fi de no perjudicar la vida familiar, i buscar la qualitat dels acabats i una estètica elegant.

Cocina a reformar con colores grises, marrones y rojosCocina reformada con gran espacio de almacenaje unificado en blanco

Servicios

Reformas integrales

Ofrecemos un servicio de reformas integral, desde el diseño inicial del proyecto y la distribución de espacios hasta la ejecución completa de la reforma, cuidando hasta el mínimo detalle.