Reforma parcial a Vilanova del Vallès

Este matrimonio confía en Nexdom para realizar la reforma integral de dos baños y cambiar toda la instalación de fontanería de la vivienda.

¿Quieres saber más sobre las reformes a Barcelona?

  • Ubicació: Vilanova del Vallés
  • Superfície a reformar: 9,9 m2

  • Treballs realitzats: Aquest projecte ha requerit la renovació de la instal·lació d’aigua de tot l’habitatge i la reforma integral de dos banys, canviant-ne les instal·lacions, els acabats, els sanitaris, el mobiliari, la il·luminació i la fusteria exterior.
  • Característiques del disseny: En la reforma dels dos banys vam voler que la majoria d’elements seguissin la mateixa línia cromàtica, buscant el mateix to de marró (per al bany principal) i de gris (per al bany suite) en les rajoles, la fusteria exterior i els mecanismes elèctrics. Al bany principal vam emprar la gamma de marrons: peça fosca per a tot el bany i més clara per a la paret del mirall. Vam mantenir l’armari d’obra que dona a l’interior del plat de dutxa, col·locant-hi cantoneres de caire rom i del mateix color de les rajoles. Vam instal·lar una bona finestra a façana amb cambra d’aire, atès el clima de la zona. Vam eliminar el bidet per donar més espai al rentamans i poder instal·lar-hi un mirall de grans dimensions per guanyar amplitud. Per no perdre del tot la utilitat que ens donava el bidet, el vam substituir per aixetes de vàter. I per donar més intimitat a la zona de la dutxa, ens vam decantar per una mampara de porta abatible amb vidre mat. Al bany suite vam optar per la gamma de grisos: un gris més fosc a les parets externes i, com que el bany tenia forma allargada/rectangular, aquest gris es va situar als costats curts del rectangle, en contrast amb el to més clar del paviment i un revestiment més decoratiu amb aigües blaves per a les altres dues parets, la del mirall i la que s’hi reflecteix. Així mateix, es va enderrocar un armari d’obra que hi havia per poder instal·lar-hi dos mobles a conjunt en blanc lluent. En aquest bany vam mantenir el bidet i vam posar-hi una mampara amb vidre transparent per no perdre la sensació d’espai allargat.

  • Qui ho gaudeix: Matrimoni

Ariadna Gardela, arquitecta tècnica

Disseny del projecte

Ariadna Gardela | Interiorista

Com que la clienta era molt detallista i perfeccionista, per als acabats i durant l’elecció dels materials va ser molt complicat trobar el mateix to, o el més similar possible, entre elements de diferents materials. Volia el mateix color de rajola, d’alumini de finestra i de mecanismes elèctrics, i vam fer tot el possible per satisfer-la.

Baño a reformar con azulejos verdes a media alturaBaño reformado

Servicios

Reformas integrales

Ofrecemos un servicio de reformas integral, desde el diseño inicial del proyecto y la distribución de espacios hasta la ejecución completa de la reforma, cuidando hasta el mínimo detalle.