Reforma de bany a Sant Vicenç dels Horts

Els clients volien renovar el bany, ja que oferia un aspecte antiquat respecte a la resta de l’habitatge. De gust molt clàssic i detallista, els clients van portar imatges de referència amb els acabats que buscaven: fusta, rajoles amb dibuix, motllures, murets, fornícula… Vam fer un disseny molt vistós i adaptat al seu gust pels detalls, sempre prioritzant el bon funcionament de les instal·lacions.

Vols saber-ne més sobre les reformes integrals a Barcelona?

  • Ubicació: Sant Vicenç dels Horts, Barcelona
  • Superfície a reformar: 4 m2

  • Treballs realitzats:: Aquesta reforma ha implicat l’enderroc de tot el bany a fi de redistribuir-lo de nou. Hem renovat completament les instal·lacions d’aigua i electricitat, hem tret el terra i les parets per tornar-los a adequar i ho hem enrajolat tot. Així mateix, hem enguixat la part superior de la paret i hem col·locat una motllura al sostre.
  • Característiques del disseny: Els clients són molt amants del detall i dels elements decoratius. Tenien la resta del pis molt arreglada, però deien que el bany semblava sortit de la sèrie “Cuéntame”. Volien actualitzar-lo, és per això que ens van portar algunes imatges de referència amb els materials i els detalls d’obra del seu gust: fustes, cornises, fornícules, murets a mode de prestatge, sanefes… Vam optar per aixecar una paret porcellànica d’imitació fusta amb un to semblant al de les portes del pis, i la resta de parets a mitja altura es van enrajolar de color blanc os i amb una sanefa ceràmica. La resta la vam pintar i vam col·locar una motllura petita en la unió de la paret i el sostre. El terra es va fer amb rajola d’imitació hidràulica en tons blancs i blaus per donar color a l’espai.
  • Qui ho gaudeix: Parella

Cristina Prat, arquitecta

Disseny del projecte

Cristina Prat | Interiorista

Es buscava una estètica moderna i alhora molt detallista, amb un disseny molt personalitzat i decoratiu.

Servicios

Reformas integrales

Ofrecemos un servicio de reformas integral, desde el diseño inicial del proyecto y la distribución de espacios hasta la ejecución completa de la reforma, cuidando hasta el mínimo detalle.