Reforma de dúplex modernista

Reformem parcialment l’habitatge, canviant les portes i els paviments. Treballem els falsos sostres i donem una nova capa de pintura, per finalment instal·lar el nou mobiliari.

Vols saber-ne més sobre les reformes a Barcelona?

  • Ubicació: Poblenou, Barcelona

  • Superfície a reformar: 62 m2

  • Treballs realitzats: Reforma parcial en què es treballen els paviments, els falsos sostres i les instal·lacions. Es retira el gotejat de les parets d’algunes habitacions, es pinten les parets i els sostres de l’habitatge, es canvien totes les portes ampliant la zona de pas pel que fa a l’altura i s’intervé parcialment en la cuina tocant un envà i el mobiliari.
  • Característiques del disseny: Reforma parcial per donar un rentat de cara a l’habitatge a fi de modernitzar-ne l’espai. Retirem el paviment actual de fusta natural i anivellem el parament per instal·lar-hi parquet laminat sintètic. Es poleixen les parets amb la finalitat d’allisar les que tenen gotejat. Es modifica un envà que dona a la cuina per poder donar-li més espai i es canvia aquesta part del mobiliari i dels electrodomèstics. Així mateix, se substitueixen les portes de fusta per tancaments metàl·lics amb perfils negres i vidres amb l’objectiu d’ampliar-ne l’altura i guanyar disseny i lluminositat.
  • Qui ho gaudeix: Parella amb fills adolescents

Ariadna Gardela, arquitecta tècnica

Disseny del projecte

Ariadna Gardela | Interioristes

Modernitzar tot l’habitatge canviant-ne el paviment, les portes i la pintura.

Servicios

Reformas integrales

Ofrecemos un servicio de reformas integral, desde el diseño inicial del proyecto y la distribución de espacios hasta la ejecución completa de la reforma, cuidando hasta el mínimo detalle.