Reformes integrals

Reformes integrals de la teva llar gestionades de principi a fi i amb total garantia.

  • Comptaràs amb a un especialista al teu costat en tot el procés de la reforma.
  • Et donem 12 mesos de garantia en mà d

Tots els serveis que necessites

Reforma la teva llar a la teva mida
Nosaltres ens ocupem de tot, coordinem tots els operaris i optimitzem els temps de la reforma. Amb NEXDOM la teva llar està en bones mans. El nostre servei inclou:

  • Projecte personalitzat.
  • Gestió de principi a fi.
  • Dissenys moderns de qualitat.
Reforma la teva llar a la teva mida
A més, realitzem diferents tipus de reformes en funció de les teves necessitats:

  • Reformes integrals de tota la casa.
  • Reformes parcials com ara banys o cuines.
  • Reformes i instal·lacions de terres i parquets.
  • Pintem tota la casa o les parts que necessitis.

On som: Nou espai NEXDOM

Estrenem nou espai Nexdom!
 

On som

IFrame


* Reforma de cuina, 2 banys, parquet, pintura i fusteria d'alumini en 4 estades. * Condicions generals: Preus orientatius amb IVA que només inclouen els treballs especificats i materials de qualitats mitjanes. Altres treballs derivats es pressupostaran apart. Reformes de cuina i banys: no inclou instal·lacions de lampisteria, electricitat, electrodomèstics ni calefacció. Pintura: no inclou sanejat de parets, reparació d'esquerdes o humitats. Reforma integral: no inclou tot l'esmentat anteriorment ni tampoc canvis de distribució de l'habitatge. En les sol·licituds de reformes haurà d'abonar-se el cost de l'avantprojecte a l'inici del procés i es descomptarà al pressupost final de la reforma. En les reformes de bany complet, cuines i/o reformes integrals o parcials que incloguin bany o cuina l'avantprojecte inclourà plans i render en els casos que sigui possible. L'import de la reforma dependrà de la qualitat i marca dels materials seleccionats. Consulti les condicions específiques de cada reforma. Les fotografies que apareixen són imatges publicitàries, no reformes realitzades. * Actualment Nexdom ofereix serveis de reformes als municipis de l'Àrea Metropolitana de Barcelona, Sabadell i Terrassa. En els propers mesos tenim previst ampliar la nostra cobertura geogràfica a nous territoris. .
* Actualmente Nexdom ofrece servicios de reformas en los municipios del Área Metropolitana de Barcelona, Sabadell y Terrassa. En los próximos meses tenemos previsto ampliar nuestra cobertura geográfica a nuevos territorios.
Tornar a dalt