Project Description

Reformes a Sarrià-Sant Gervasi

A Nexdom transformem la teva llar perquè sigui més personal, estètica i funcional, tenint en compte les teves preferències i les característiques del barri on se situa. Confia en nosaltres per emprendre la teva reforma a Sarrià-Sant Gervasi de manera totalment personalitzada i smb la garantia del RACC.

Reformes a Sarrià-Sant Gervasi

A Nexdom transformem la teva llar perquè sigui més personal, estètica i funcional, tenint en compte les teves preferències i les característiques del barri on se situa. Confia en nosaltres per emprendre la teva reforma a Sarrià-Sant Gervasi de manera totalment personalitzada i smb la garantia del RACC.

Demana pressupost

Què cal tenir en compte per fer una reforma a Sarrià-Sant Gervasi?

A Nexdom estem especialitzats a reformar habitatges de tota mena, antics o moderns, cuidant amb tu fins al més mínim detall, perquè quan s’acabi el projecte cada racó de casa sigui com te’l vas imaginar. I com que ens apassiona Barcelona tant com a tu, sabem com adaptar les reformes a cada barri o població de la ciutat, respectant les seves idiosincràsies.

El de Sarrià-Sant Gervasi és un dels districtes més verds de Barcelona i, juntament amb el d’Horta-Guinardó, la porta al parc natural de Collserola, el pulmó més important de la Ciutat Comtal. Aquesta proximitat marca el seu caràcter residencial i acomodat, amb nombrosos parcs, fonts i jardins que s’estenen entre prestigiosos centres educatius i sanitaris. Tot plegat fa d’aquest bonic barri, el més distingit de Barcelona, un molt bon lloc per viure.

A Nexdom tenim un equip especialitzat d’arquitectes, interioristes i caps d’obra que s’encarreguen del més mínim detall. T’assessorarem tenint en compte on vius, perquè sabem que tots els habitatges són diferents segons el barri o municipi on se situen.

Què caracteritza els habitatges de Sarrià-Sant Gervasi?

Aquest districte de Barcelona va ser l’última població independent que es va annexionar a la capital catalana, l’any 1921. Les masies d’aleshores van donar pas a les vil·les senyorials de les famílies acabalades, envoltades de jardins destinats al gaudi dels seus residents. Potser per això conserva encara bona part del regust i la personalitat aburgesada que li atorguen els seus carrers, places, fonts i elegants edificis.

A l’arquitectura tradicional del nucli antic de Sarrià-Sant Gervasi, que exhibeix el típic mercat i les botigues de tota la vida, s’hi afegeix la tipologia de casa d’estiueig modernista. L’exemple més destacat d’això és la Torre Bellesguard i el viaducte que l’acompanya, tots dos dissenyats per Gaudí. No en va els de Sarrià mostren amb orgull un barri que ha estat al llarg del segle XX un important escenari de l’arquitectura moderna i que sempre ha figurat com un dels més pròspers de Barcelona.

Tant si és un pis com una casa, transformarem el teu habitatge de Sarrià-Sant Gervasi junts, perquè visquis totes les etapes d’aquest viatge amb il·lusió, seguretat i tranquil·litat, sabent que estàs en les millors mans.

A Nexdom tindrem en compte l’estil i les particularitats del teu habitatge, ja sigui d’obra nova, restaurada o antiga, i t’oferirem un projecte de reforma a Sarrià-Sant Gervasi adaptat a les teves necessitats. Estarem al teu servei en tot moment amb l’objectiu que, al final de la reforma, gaudeixis al màxim de la teva nova llar.

Reptes dels interioristes i arquitectes en les reformes a Sarrià-Sant Gervasi

Renovar totalment la cuina, que era d’origen, per guanyar capacitat d’emmagatzematge i replantejar la distribució de les zones segons els diferents usos. – Reforma integral de cuina.

Crear un habitatge molt acollidor, sense deixar de banda l’estètica, però prioritzant la comoditat en el manteniment i la neteja. – Reforma integral d’habitatge.

Aprofitar al màxim la llum natural buscant el caliu dels mobles i els enrajolats, i donar al bany un toc de modernitat. – Reforma integral de bany.

Les nostres reformes a Sarrià-Sant Gervasi

Preguntes més freqüents

Sí, és possible. Podem canviar els mobles i l’aspecte de la cuina.
No, ja que necessitem moure els mobles del pis per instal·lar-hi el terra.
Sí, però implicaria ajustar les portes i els marcs de les portes perquè encaixessin a la perfecció.
Sí. No cal demanar permís a la comunitat perquè estàs en el teu terreny privat.
Depèn de la col·locació del tir de la llar de foc i de la instal·lació per a la sortida del fum. També caldria mirar si hi ha un accés fàcil de la llar de foc a la façana exterior. Si és així, cal demanar permís a la comunitat. De vegades es pot enllaçar amb els fums de la cuina, encara que generalment no es fa perquè és complicat.

Tot depèn de si l’olor molesta els veïns. De fet, hi ha comunitats que no ho permeten.

Per què fer la teva reforma amb Nexdom

Servei integral

Oferim un servei integral, des del disseny i l’elaboració de plànols fins a l’execució total de la reforma.

Informació del procés

Creem un espai de confiança i comunicació constant perquè estiguis informat/da de cada fase del projecte.

Supervisió final

Ets tu que supervises la reforma i confirmes quan es pot donar per acabada, validant fins a l’últim detall.

Terminis de la reforma

T’oferim les millors solucions per estalviar-te temps i diners i respectar estrictament els terminis de la reforma.

Equip d’experts

Som interioristes, arquitectes, caps d’obra i professionals de la construcció, amb una àmplia experiència en el sector.

Preu competitiu

Utilitzem sempre materials i acabats de qualitat a un preu molt competitiu, amb la millor relació qualitat-preu.

Demana pressupost

Opinions dels nostres clients

“Hem reformat tota la cuina amb Nexdom, n’estem molt satisfets.
Necessitàvem ampliar la cuina i fer-la més pràctica i funcional, ja que és l’espai on fem vida familiar. Ens havien parlat molt bé de Nexdom, el servei de reformes del RACC, i ho vam tenir clar.

El resultat ha superat les nostres expectatives. Vam enderrocar completament la cuina per actualitzar-la de dalt a baix, renovant-ne totes les instal·lacions i la distribució del mobiliari. I per donar-li un toc minimalista i personal, vam seguir els consells de la nostra interiorista i vam optar per mobles blancs, electrodomèstics d’acer i un taulell de Silestone en contrast de color. D’aquest mateix material també és l’aplacat de les parets.

Estem molt agraïts pel tracte, els consells i el resultat final. Sens dubte, repetirem!”

Montse E., Reforma integral de cuina.
Ara sí que tenim el pis que sempre havíem somiat.
Teníem molta pressa per instal·lar-nos al pis que acabàvem de comprar, però teníem clar que caldria reformar-lo perquè tingués un disseny clàssic, lluminós i acollidor. Vam triar Nexdom, després de valorar altres opcions, perquè el tracte va ser immillorable des del primer minut. Van saber entendre de seguida les nostres necessitats, i l’acompanyament en tot el procés ens va fer sentir segurs i tranquils en tot moment. Els nostres dissenyadors van decidir utilitzar microciment al bany i les parets de la cuina per guanyar temps. Van canviar el paviment per terres de fusta i van renovar totes les instal·lacions i la fusteria interior i exterior. A més, es va pintar tot l’habitatge. Tot plegat, en un temps rècord, cosa que ens va permetre gaudir del pis dels nostres somnis de seguida.”
Cristina M., Reforma integral d’habitatge.

Descobreix moltes altres reformes! Veure tots els projectes