Project Description

Reforma parcial a Poble Sec

Els clients s’adrecen a Nexdom per donar més confort tèrmic a la planta superior de casa tipus golfes, i per dur a terme una reforma integral del lavabo canviant la banyera per un plat de dutxa.

Vols saber-ne més sobre les reformes a Sants?

  • Ubicació: Poble Sec, Barcelona

  • Superfície a reformar: 4m2

  • Treballs realitzats: Treballs de canvi del fals sostre de les golfes a causa de la pèrdua de potència calorífica. Substituïm el sostre de fusta per una placa de Pladur amb aïllament tèrmic per estalviar en la factura de l’electricitat.

    Reformem el bany de manera integral, canviant-ne tot el revestiment i fent servir el mateix to per a tot el conjunt de parets, però dotant de geometria i disseny la paret de la dutxa. Aquí treballem amb Silestone una fornícula per col·locar-hi els xampús. Canviem d’ubicació el radiador i en posem un de tovalloler al costat de la dutxa. Col·loquem dos mobles suspesos per augmentar la capacitat d’emmagatzematge.

  • Característiques del disseny:Vam canviar d’ubicació el radiador: hi havia una instal·lació de ferro molt antiga que feia que el circuit no funcionés correctament. La mampara de la dutxa no la podíem fer arribar de paret a paret, ja que topava amb la finestra i, per normativa, no hi podíem instal·lar només una fulla fixa i l’entrada lliure, perquè els sortiria aigua mentre es dutxessin i no compliríem el pas mínim d’entrada. Per tant, vam posar-hi un frontal fix i una petita porta batent.

  • Qui ho gaudeix: Matrimoni jubilat

Consulta tota la informació sobre les nostres reformes a Barcelona. T’assessorem sense compromís!

Ariadna Gardela, arquitecta tècnica

Disseny del projecte

Ariadna Gardela | Arquitecta tècnica

Dotar de més lluminositat el lavabo perquè, malgrat la llum natural de l’habitatge, com que dona a un petit celobert, no hi entrava gens de llum i els acabats del revestiment actual n’enfosquien l’espai fent-lo més petit. Vam aconseguir incorporar-hi una àrea d’emmagatzematge i fer més practicable la zona de bany canviant la banyera per un plat de dutxa.

Baño con azulejos marronesBaño reformado con mampara

Serveis

Reformes integrals

Oferim un servei de reformes integral, des del disseny inicial del projecte i la distribució dels espais fins a l’execució completa de la reforma, cuidant fins al mínim detall.

Reformes de cuina

Treballem els projectes adaptant-nos a les teves necessitats, des del disseny i la distribució dels espais fins a l’execució de la reforma.

Reformes de bany

Et reformem el bany cuidant tots els detalls del projecte per crear un espai únic, totalment a mida i personalitzat.

Terres i parquet


T’assessorem personalment per renovar tot tipus de terres amb els millors materials i aconseguir els millors resultats.

Revestiments i Pintura

Renovem les parets de la teva llar i donem un altre aire al teu habitatge, tenint cura sempre de la neteja i dels detalls.

Climatització


T’oferim les millors solucions en sistemes d’aire condicionat i de calefacció perquè puguis gaudir de la temperatura ideal durant tot l’any.