Project Description

Reformes a Sants

A Nexdom tenim en compte l’encant propi de cada habitatge segons el districte on se situa, com ara el de Sants, on trobaràs informació sobre reformes personalitzades i a mida.

Reformes a Sants

A Nexdom tenim en compte l’encant propi de cada habitatge segons el districte on se situa, com ara el de Sants, on trobaràs informació sobre reformes personalitzades i a mida.

 

Demana pressupost

Què cal tenir en compte per fer una reforma a Sants?

A Nexdom tenim en compte l’encant propi de cada habitatge i les seves singularitats, segons el districte on se situï, per fer reformes personalitzades i a mida.

Sants-Montjuïc és el tercer districte amb més habitatges antics de Barcelona, per la qual cosa, a l’hora de fer una reforma, cal estudiar exhaustivament l’estat de l’edifici. De fet, a Sants hi ha ni més ni menys que 7.648 pisos anteriors al 1901. Majoritàriament tenen més de 60 m2 i disposen d’entre 2 i 3 habitacions. Si vius a Sants i tens pensat fer una reforma, Nexdom t’hi ajuda.

A Nexdom tenim un equip especialitzat d’arquitectes, d’interioristes i de caps d’obra que s’encarreguen del més mínim detall. T’assessorarem tenint en compte on vius, perquè sabem que tots els barris són diferents, com també ho són els pisos que els conformen.


Què caracteritza els habitatges de Sants?

Sants-Montjuïc està format per barris molt diferents: la Bordeta, el Poble-sec, la Marina de Port, la Marina del Prat Vermell i Sants-Badal. La Bordeta es caracteritza pels seus blocs construïts als anys 60, el Poble-sec és la zona més cara i barri de moda, la Marina de Port és popular pels seus grans veïnats, la Marina del Prat Vermell i Sants-Badal són coneguts per les seves zones residencials, la Font de la Guatlla està ple de cases baixes i edificis alts, Hostafrancs és el barri dels serveis i Sants és el més poblat del districte.

En definitiva, Sants és un dels districtes més complets: està a prop del mar i la muntanya, combina zones residencials i industrials i té una gran oferta cultural i de lleure com la Font Màgica, el MNAC i l’Anella Olímpica. I, a més, acull l’estació de trens i autobusos més gran de Barcelona, que comunica amb la resta de les ciutats d’Espanya i amb l’aeroport del Prat. A Sants també hi trobaràs zones verdes, parcs, universitats i sales de festa. Tant si vius sol com en família, és ideal per a solters i parelles amb fills, ja que, a més d’oferir zones de lleure d’ambient immillorable, hi ha una gran xarxa de cooperatives i negocis locals que el converteixen en una de les zones més agradables de Barcelona. Es tracta d’un barri en constant procés de renovació i, per tant, en el futur tindrà encara més avantatges.

A Nexdom tindrem en compte l’estil i les particularitats del teu habitatge, ja sigui d’obra nova, restaurat o antic, i t’oferirem un projecte de reforma al barri de Sants de Barcelona d’acord amb les teves necessitats. Estarem al teu servei en tot moment amb l’objectiu que, tan bon punt acabem la reforma, puguis gaudir al màxim de la teva llar.

En el cas del districte de Sants, arran de la gran quantitat de pisos de construcció antiga, és necessari tenir especial compte amb la normativa municipal, així com analitzar amb cura l’estructura de l’edifici per fer la reforma amb les màximes garanties. És per això que és imprescindible comptar amb una empresa com Nexdom, coneixedora tant de les característiques dels immobles de la zona com de la normativa municipal actual, per garantir que la reforma es dugui a terme sense incidents ni interrupcions. Som, sens dubte, l’empresa idònia per dur a terme una reforma en aquest districte, perquè, a més, ens avalen anys d’experiència i una xarxa de professionals de tots els àmbits.

Reptes dels interioristes i arquitectes en les reformes a Sants

Restaurar les escales d’una casa unifamiliar, ja que tenien els esglaons molt petits i eren escales molt estretes.

Aconseguir un bon aïllament acústic en un habitatge de construcció antiga, ja que no tenia un bon tancament i estava al centre de la ciutat.

Aconseguir un bon aïllament tèrmic amb la dificultat que té restaurar les cobertes. L’edifici tenia una terrassa al terrat que no estava en bon estat, però vam aconseguir l’objectiu.

Il·luminar artificialment una casa unifamiliar llarga i estreta amb molt poca llum. Vam haver d’estudiar molt bé el projecte d’il·luminació i, finalment, vam aconseguir el que el client ens sol·licitava.

Dur a terme un projecte a mida amb la distribució dels espais molt ben estudiada. Això ens va permetre actualitzar les habitacions a nivell estructural. Vam deixar enrere un habitatge llarg i estret i vam aconseguir una llar més àmplia i espaiosa.

Consulta tota la informació sobre les nostres reformes a Barcelona. T’assessorem sense compromís!

Les nostres reformes a Sants

Preguntes més freqüents

És una reforma possible, però pot allargar-se molt en el temps per les dificultats que té. Suposaria legalitzar els tres habitatges, dividir els comptadors dels subministraments, etc. En qualsevol cas, si aquest és el teu desig, et podem ajudar a dur-lo a terme, tant a nivell de planificació com d’execució de l’obra i burocràticament.
Depèn de si són façanes protegides o no. En aquests casos és un arquitecte especialitzat en llicències i tràmits qui ens ajuda amb tota la paperassa. L’Ajuntament cobra un percentatge de l’import de l’obra com a impost i el Col·legi d’Arquitectes cobra també una taxa per la gestió. Per tant, el pressupost canviarà en funció de la mena de llicència que sol·licitem.
Sí. I a més, estalvies diners a l’any i emets menys contaminació al medi ambient. Avui dia es recomana la instal·lació, sempre que es pugui, d’aquest tipus de sistemes, ja que a la llarga seran cada vegada més necessaris. I al marge que siguin més econòmics per a nosaltres (raó de pes per instal·lar-los!), el planeta ens ho agrairà.
La solució ideal és instal·lar una màquina interna a cada planta amb termòstats independents, cosa que ens permet tenir el control de la climatització independent per planta. Aquestes màquines internes poden (depèn de la potència de frigories) anar connectades a una mateixa màquina exterior. Podem instal·lar una climatització per conductes clàssica o un nou sistema d’aerotèrmia, que és més ecològic. Estudiarem l’estructura de l’habitatge i les seves possibilitats i et recomanarem el sistema més adequat a la teva llar.
Necessites fusteria i reixes amb un sistema de seguretat antirobatori. Aquestes qüestions també es poden incloure en el projecte de reforma, ja que a Nexdom comptem amb professionals de plena confiança en tots els àmbits i especialitats.
Sí. La gestió de la llum natural en un habitatge és un dels problemes que ens trobem sovint. Depèn de molts factors: de l’orientació de l’habitatge (si és nord o sud), de si volem aconseguir que la llum exterior entri de ple o preferim que s’atenuï per evitar l’excessiu consum en climatització, etc. En qualsevol cas, l’adequada distribució dels espais és fonamental. Sempre caldrà estudiar les necessitats del client (quants són a casa o quins són els seus horaris habituals) i després pensar en com podem ordenar els metres dels quals disposem. Qualsevol reforma integral sempre preveu la redistribució de l’habitatge i, per tant, pot formar part del teu projecte de reforma.

Per què fer la teva reforma amb Nexdom

Servei integral

Oferim un servei integral, des del disseny i l’elaboració de plànols fins a l’execució total de la reforma.

Informació del procés

Creem un espai de confiança i comunicació constant perquè estiguis informat/da de cada fase del projecte.

Supervisió final

Ets tu que supervises la reforma i confirmes quan es pot donar per acabada, validant fins a l’últim detall.

Terminis de la reforma

T’oferim les millors solucions per estalviar-te temps i diners i respectar estrictament els terminis de la reforma.

Equip d’experts

Som interioristes, arquitectes, caps d’obra i professionals de la construcció, amb una àmplia experiència en el sector.

Preu competitiu

Utilitzem sempre materials i acabats de qualitat a un preu molt competitiu, amb la millor relació qualitat-preu.


Demana pressupost

Opinions dels nostres clients

“Hem reformat tot el pis amb NEXDOM, n’estem molt contents!
Volíem fer una reforma integral del pis i necessitàvem una empresa de confiança. Fa uns anys el RACC ens va ajudar amb una assistència mèdica a Grècia i vam decidir tornar a confiar-hi. Una vegada més, la resposta humana, tècnica i professional ha estat molt bona. Excepte la distribució, ho hem canviat gairebé tot: la instal·lació d’aigua i electricitat, els banys, la cuina, les portes i finestres, el terra… En tot moment ens hem sentit escoltats, ja hem recomanat Nexdom als nostres amics!”

Marga E., Reforma integral de la llar.

“Estem molt satisfets amb la reforma i l’ampliació de la cuina.
Feia temps que volíem ampliar la cuina de casa i, quan vaig llegir a la revista que el RACC feia reformes, vaig trucar-los i van venir de seguida a fer el pressupost. Ens vam decidir i, al cap d’un mes, ja teníem la cuina nova! Tirar una paret, col·locar rajoles noves, canviar la finestra, renovar la instal·lació elèctrica i els radiadors, col·locar l’aire condicionat, pintar les parets…, Nexdom es va encarregar de tot i estem molt contents amb el resultat, sobretot amb els seus professionals, que ho van deixar tot net.”

Miguel T., Ampliació i reforma de la cuina.

“Amb la reforma de Nexdom hem guanyat un bany més modern i funcional.
El nostre bany ja tenia uns anys i ens venia de gust un canvi. Quan vam veure que el RACC oferia el servei de reformes i manteniment de la llar Nexdom, vam contactar-los. Ens van fer una proposta de reforma i pressupost, i la veritat és que ens va encantar. Ens han aconsellat i també han atès les nostres peticions. Hem renovat el terra i les rajoles, hem posat un lavabo doble, hem tret el bidet i, a més, hem pogut mantenir la banyera, tal com nosaltres volíem. El tracte ha estat excel·lent, n’estem molt contents. Ho recomanem!”

Carme G., Reforma del bany.

Descobreix moltes altres reformes! Veure tots els projectes