Project Description

Reformes a Sant Martí

Fem les nostres reformes tenint en compte les característiques pròpies de cada habitatge i les del barri o el municipi on se situa. Confia en nosaltres per dur a terme una reforma al districte de Sant Martí personalitzada i totalment integrada en el seu context.

Reformes a Sant Martí

Fem les nostres reformes tenint en compte les característiques pròpies de cada habitatge i les del barri o el municipi on se situa. Confia en nosaltres per dur a terme una reforma al districte de Sant Martí personalitzada i totalment integrada en el seu context.

Demana pressupost

Què cal tenir en compte per fer reformes a Sant Martí?

A Nexdom, a l’hora de reformar una casa o un pis, no ens fixem només en l’interior. Cada habitatge està situat en un lloc que forma part de la seva personalitat i que influeix en les seves característiques. És per això que, quan planifiquem una reforma, tenim molt en compte la seva ubicació, la qual cosa ens converteix en la millor opció per dur a terme la teva reforma personalitzada a Sant Martí.

Sant Martí, juntament amb Nou Barris i Sant Andreu, és el districte on hi ha el percentatge més elevat d’habitatges de construcció recent dels últims deu anys. No en va, és el districte on conflueixen el passat industrial i el futur innovador de Barcelona, on més s’aprecia la combinació d’història i de modernitat que ha arribat a ser tan característica de la ciutat comtal. Es tracta d’un dels districtes amb més projecció de la ciutat; per això a Nexdom ens fa una il·lusió especial dur a terme reformes a Sant Martí. El nostre equip especialitzat d’arquitectes, interioristes i professionals de la construcció estarà encantat de convertir les teves idees en una realitat.

A Nexdom tenim un equip especialitzat d’arquitectes, interioristes i caps d’obra que s’encarreguen del més mínim detall. T’assessorarem tenint en compte on vius, perquè sabem que tots els habitatges són diferents segons el barri o municipi on se situen.

Què caracteritza els habitatges de Sant Martí?

El districte de Sant Martí està format per deu barris, tot i que alguns tenen una història més llarga que altres. Aquests barris són la Verneda i la Pau, el Besòs i el Maresme, Sant Martí de Provençals, el Camp de l’Arpa del Clot, el Clot, Provençals de Poblenou, el Poblenou, Diagonal Mar-Front Marítim del Poblenou, el Parc i la Llacuna de Poblenou i la Vila Olímpica del Poblenou. Tenen característiques i personalitats molt diferents, des dels més familiars, com ara el Clot o el Poblenou, fins a la flamant i recent Vila Olímpica, que va ser rehabilitada durant la dècada dels noranta amb la construcció de residències per als esportistes que van participar en els Jocs Olímpics de Barcelona 1992, passant per la Verneda i la Pau, on la lluita veïnal i els moviments associatius sempre han estat protagonistes. No oblidem que el districte 22@ també forma part de Sant Martí i, per tant, hi ha una gran quantitat d’empreses, universitats i centres d’innovació i disseny que han renovat el barri, on joves empresaris i professionals independents han instal·lat els seus negocis i habitatges.

Tampoc podem oblidar el caràcter industrial que caracteritza el Poblenou menys familiar i que es tradueix en la presència de velles naus i fàbriques reconvertides en lofts o estudis, un tipus d’edifici molt particular i amb una infinitat de possibilitats creatives, o de magatzems i xemeneies. Hi predominen, doncs, els apartaments amplis i les grans superfícies i un disseny modern i innovador d’inspiració industrial. El disseny urbà de Sant Martí és més emocionant que mai.

A Nexdom tindrem en compte l’estil i les particularitats de cada habitatge, ja sigui d’obra nova, restaurada o antiga, i t’oferirem un projecte de reforma a Sant Martí adaptat a les teves necessitats. Estarem al teu servei en tot moment amb l’objectiu que, al final de la reforma, puguis gaudir al màxim de la teva llar.

Reptes dels interioristes i arquitectes en les reformes a Sant Martí 

Reformar antics locals, magatzems i fàbriques de la zona de Sant Martí i convertir-los en apartaments moderns, lluminosos i de disseny.

Treballar en la climatització i l’aïllament de l’habitatge, atès que molts d’aquests espais reformats no estan correctament climatitzats i poden resultar excessivament freds.

Gestionar les cèdules d’habitabilitat de l’habitatge, atès que molts d’aquests edificis estan registrats en el cadastre com a locals comercials.

Consulta tota la informació sobre les nostres reformes a Barcelona. T’assessorem sense compromís!

Per què fer la teva reforma amb Nexdom

Servei integral

Oferim un servei integral, des del disseny i l’elaboració de plànols fins a l’execució total de la reforma.

Informació del procés

Creem un espai de confiança i comunicació constant perquè estiguis informat/da de cada fase del projecte.

Supervisió final

Ets tu que supervises la reforma i confirmes quan es pot donar per acabada, validant fins a l’últim detall.

Terminis de la reforma

T’oferim les millors solucions per estalviar-te temps i diners i respectar estrictament els terminis de la reforma.

Equip d’experts

Som interioristes, arquitectes, caps d’obra i professionals de la construcció, amb una àmplia experiència en el sector.

Preu competitiu

Utilitzem sempre materials i acabats de qualitat a un preu molt competitiu, amb la millor relació qualitat-preu.

Demana pressupost

Opinions dels nostres clients

“Hem reformat tot el pis amb NEXDOM, n’estem molt contents!
Volíem fer una reforma integral del pis i necessitàvem una empresa de confiança. Fa uns anys el RACC ens va ajudar amb una assistència mèdica a Grècia i vam decidir tornar a confiar-hi. Una vegada més, la resposta humana, tècnica i professional ha estat molt bona. Excepte la distribució, ho hem canviat gairebé tot: la instal·lació d’aigua i electricitat, els banys, la cuina, les portes i finestres, el terra… En tot moment ens hem sentit escoltats, ja hem recomanat Nexdom als nostres amics!”

Marga E., Reforma integral de la llar.

“Estem molt satisfets amb la reforma i l’ampliació de la cuina.
Feia temps que volíem ampliar la cuina de casa i, quan vaig llegir a la revista que el RACC feia reformes, vaig trucar-los i van venir de seguida a fer el pressupost. Ens vam decidir i, al cap d’un mes, ja teníem la cuina nova! Tirar una paret, col·locar rajoles noves, canviar la finestra, renovar la instal·lació elèctrica i els radiadors, col·locar l’aire condicionat, pintar les parets…, Nexdom es va encarregar de tot i estem molt contents amb el resultat, sobretot amb els seus professionals, que ho van deixar tot net.”

Miguel T., Ampliació i reforma de la cuina

“Amb la reforma de Nexdom hem guanyat un bany més modern i funcional.
El nostre bany ja tenia uns anys i ens venia de gust un canvi. Quan vam veure que el RACC oferia el servei de reformes i manteniment de la llar Nexdom, vam contactar-los. Ens van fer una proposta de reforma i pressupost, i la veritat és que ens va encantar. Ens han aconsellat i també han atès les nostres peticions. Hem renovat el terra i les rajoles, hem posat un lavabo doble, hem tret el bidet i, a més, hem pogut mantenir la banyera, tal com nosaltres volíem. El tracte ha estat excel·lent, n’estem molt contents. Ho recomanem!”

Carme G., Reforma del bany

Descobreix moltes altres reformes! Veure tots els projectes