Project Description

Reformes a Sant Andreu

A Nexdom tenim en compte l’encant propi de cada habitatge segons el districte on se situa, com ara el de Sant Andreu, on trobaràs informació sobre reformes personalitzades i a mida.

 

Reformes a Sant Andreu

A Nexdom tenim en compte l’encant propi de cada habitatge segons el districte on se situa, com ara el de Sant Andreu, on trobaràs informació sobre reformes personalitzades i a mida.

Demana pressupost

Què cal tenir en compte per fer una reforma a Sant Andreu?

A Nexdom tenim en compte l’encant propi de cada habitatge i les seves singularitats, segons el districte on se situï, per fer reformes personalitzades i a mida.

Sant Andreu, juntament amb Sant Martí i Nou Barris, conformen la Barcelona més nova i, per tant, és on hi ha els habitatges més recents —construïts en els últims 10 anys— i les promocions d’obra nova que revaloren el districte. Més del 70% dels pisos són amplis: mesuren 80 m2 i la gran majoria tenen 3 o 4 habitacions. A més, Sant Andreu és un dels districtes amb més encant de Barcelona, amb personalitat pròpia i una infinitat d’habitatges antics que necessiten una reforma respectuosa que els proporcioni totes les comoditats necessàries d’avui sense treure’ls el caràcter. Si vius a Sant Andreu i tens pensat fer una reforma, Nexdom t’hi ajuda.

A Nexdom tenim un equip especialitzat d’arquitectes, d’interioristes i de caps d’obra que s’encarreguen del més mínim detall. T’assessorarem tenint en compte on vius, perquè sabem que tots els barris són diferents, com també ho són els pisos que els conformen.


Què caracteritza els habitatges de Sant Andreu?

El districte de Sant Andreu està format per 7 barris: Baró de Viver, la Sagrera, Navas, el Bon Pastor, Trinitat Vella, el Congrés i els Indians. Baró de Viver és el barri més humil i accessible, amb veïns molt pròxims i ambient molt familiar. Els barris de la Sagrera i Navas es distingeixen de la resta perquè són zones més tranquil·les, sobretot al centre, tot i que no negarem que les àrees amb trànsit o pròximes als accessos del transport públic són igual de concorregudes. Pel que fa al Bon Pastor, la meitat de la població té més de 45 anys, per tant, és gent que hi viu de tota la vida. Es caracteritza per ser una zona tranquil·la i residencial, allunyada del xivarri del centre. Trinitat Vella és coneguda pels preus baixos dels seus habitatges, segurament perquè moltes de les edificacions estan molt deteriorades, o per l’escassetat de comerços i serveis. No obstant això, Trinitat Vella sempre ha estat una zona amb molt de dinamisme i amb una gran activitat social. El Congrés i els Indians compten amb tots els serveis, estan equipats de zones verdes i tenen un disseny urbà molt atractiu per viure-hi.

Finalment, els veïns de Sant Andreu se senten orgullosos del seu barri, perquè és ple de carrers encisadors, allunyats del centre i molt ben comunicats. Els que hi viuen diuen que se senten un poble independent, amb l’essència catalana més pura i amb una personalitat única. I tenen tota la raó del món: Sant Andreu és un oasi situat a la capital catalana, gairebé un viatge fora de la ciutat.

A Nexdom tindrem en compte l’estil i les particularitats del teu habitatge, ja sigui d’obra nova, restaurat o antic, i t’oferirem un projecte de reforma al barri de Sant Andreu de Barcelona d’acord amb les teves necessitats. Estarem al teu servei en tot moment amb l’objectiu que, tan bon punt acabem la reforma, puguis gaudir al màxim de la teva llar.

Reptes dels interioristes i arquitectes en les reformes a Sant Andreu

Convertir un antic local comercial en un apartament de disseny i amb un toc modern. El propietari volia aprofitar l’espai per viure-hi.

Actualitzar totalment un habitatge ajustant el pressupost al màxim.

Fer la reforma en el menor temps possible.

Ampliar els metres útils de l’habitatge annexionant-hi la terrassa i un local comercial.

Gestionar la cèdula d’habitabilitat d’un habitatge per obtenir el permís en menys temps de l’estimat.

Consulta tota la informació sobre les nostres reformes a Barcelona. T’assessorem sense compromís!

Les nostres reformes a Sant Andreu

Preguntes més freqüents

Depèn del cas, ja que cal complir totes les normatives pel que fa a altures, accessos, ventilació, existència de cuina i bany, etc. Aconseguir la llicència de la cèdula d’habitabilitat és complicat. Abans d’iniciar el procés burocràtic necessari per sol·licitar-la, cal presentar un certificat d’habitabilitat que haurà de subscriure un arquitecte, i que garanteix que el local té les condicions d’habitabilitat necessàries per adquirir la categoria d’habitatge. Quines condicions són? Doncs bé, l’habitatge ha de tenir una superfície útil d’almenys 36 m², sala-menjador, cuina i bany, i complir amb la normativa d’eficiència energètica. Els banys han de ser independents, els espais no poden servir d’accés al local i no hi pot haver habitacions de menys de 6 m². A més, l’habitatge ha de disposar d’il·luminació natural i de ventilació. Hi ha molts altres requisits tècnics, però per a això podràs comptar amb l’equip d’arquitectes de Nexdom, que t’ajudaran amb tot el que calgui per aconseguir aquest certificat d’habitabilitat i que, si escau, et proposaran les reformes necessàries per obtenir-lo.
Depèn, ja que implica llicència d’obra/urbanística i permís dels veïns, entre altres coses. Caldria estudiar cada cas individualment. Dependrà de com afecti la façana, ja que en això moltes vegades no disposem de tota la llibertat que volem, i de l’opinió dels veïns. Encara que la terrassa sigui d’ús privat, com que forma part de l’edifici, aquest tipus de reformes han de ser aprovades per la comunitat.
Sí, és necessari per normativa, encara que sigui d’ús privat, ja que forma part de l’edifici. La facilitat dependrà de cada comunitat de veïns; n’hi ha que exigeixen aprovar la reforma per unanimitat, mentre que en altres comunitats n’hi ha prou d’assolir algun tipus de majoria. Caldria estudiar cada cas individualment.
Sí que es pot, tot i que si les portes estan molt deteriorades o tanquen malament és molt car restaurar-les i no val la pena. Malgrat que fabricar i instal·lar portes noves sigui costós, de vegades val més la pena que no pas haver de restaurar les antigues, ja que moltes tenen difícil solució. És veritat que sap greu haver de renunciar a boniques portes antigues, però avui dia hi ha molts models nous d’inspiració vintage que no tenen res a envejar dels antics.
Sí que es pot, però mai compensa econòmicament. Les ha de fer un fuster a mida i, generalment, surt més barat posar-hi mobles nous i, de pas, saneges tot el mobiliari. Tingues en compte que les portes són tan antigues com la resta dels armaris i que la fusta i el conglomerat es deterioren amb els anys, així que canviar les portes podria ser una inversió inútil si poc temps després es comencen a deteriorar la resta dels armaris. Si les portes dels armaris de la cuina estan fetes malbé, tens l’excusa perfecta per reformar tot l’espai i aconseguir la cuina dels teus somnis.

Per què fer la teva reforma amb Nexdom

Servei integral

Oferim un servei integral, des del disseny i l’elaboració de plànols fins a l’execució total de la reforma.

Informació del procés

Creem un espai de confiança i comunicació constant perquè estiguis informat/da de cada fase del projecte.

Supervisió final

Ets tu que supervises la reforma i confirmes quan es pot donar per acabada, validant fins a l’últim detall.

Terminis de la reforma

T’oferim les millors solucions per estalviar-te temps i diners i respectar estrictament els terminis de la reforma.

Equip d’experts

Som interioristes, arquitectes, caps d’obra i professionals de la construcció, amb una àmplia experiència en el sector.

Preu competitiu

Utilitzem sempre materials i acabats de qualitat a un preu molt competitiu, amb la millor relació qualitat-preu.


Demana pressupost

Opinions dels nostres clients

“Hem reformat tot el pis amb NEXDOM, n’estem molt contents!
Volíem fer una reforma integral del pis i necessitàvem una empresa de confiança. Fa uns anys el RACC ens va ajudar amb una assistència mèdica a Grècia i vam decidir tornar a confiar-hi. Una vegada més, la resposta humana, tècnica i professional ha estat molt bona. Excepte la distribució, ho hem canviat gairebé tot: la instal·lació d’aigua i electricitat, els banys, la cuina, les portes i finestres, el terra… En tot moment ens hem sentit escoltats, ja hem recomanat Nexdom als nostres amics!”

Marga E., Reforma integral de la llar.

“Estem molt satisfets amb la reforma i l’ampliació de la cuina.
Feia temps que volíem ampliar la cuina de casa i, quan vaig llegir a la revista que el RACC feia reformes, vaig trucar-los i van venir de seguida a fer el pressupost. Ens vam decidir i, al cap d’un mes, ja teníem la cuina nova! Tirar una paret, col·locar rajoles noves, canviar la finestra, renovar la instal·lació elèctrica i els radiadors, col·locar l’aire condicionat, pintar les parets…, Nexdom es va encarregar de tot i estem molt contents amb el resultat, sobretot amb els seus professionals, que ho van deixar tot net.”

Miguel T., Ampliació i reforma de la cuina.

“Amb la reforma de Nexdom hem guanyat un bany més modern i funcional.
El nostre bany ja tenia uns anys i ens venia de gust un canvi. Quan vam veure que el RACC oferia el servei de reformes i manteniment de la llar Nexdom, vam contactar-los. Ens van fer una proposta de reforma i pressupost, i la veritat és que ens va encantar. Ens han aconsellat i també han atès les nostres peticions. Hem renovat el terra i les rajoles, hem posat un lavabo doble, hem tret el bidet i, a més, hem pogut mantenir la banyera, tal com nosaltres volíem. El tracte ha estat excel·lent, n’estem molt contents. Ho recomanem!”

Carme G., Reforma del bany.

Descobreix moltes altres reformes! Veure tots els projectes