Project Description

Reformes al Poblenou

Fem les nostres reformes tenint en compte les característiques pròpies de cada habitatge i les del barri o el municipi on se situa. Confia en nosaltres per dur a terme una reforma al Poblenou personalitzada i totalment integrada en el seu context.

Reformes al Poblenou

Fem les nostres reformes tenint en compte les característiques pròpies de cada habitatge i les del barri o el municipi on se situa. Confia en nosaltres per dur a terme una reforma al Poblenou personalitzada i totalment integrada en el seu context.

Demana pressupost

Què cal tenir en compte per fer reformes al Poblenou?

Nexdom és l’empresa de referència de reformes a Barcelona. Estem especialitzats a reformar habitatges de tota mena, antics i moderns, i ens caracteritzem, entre d’altres, pel nostre profund coneixement de la ciutat de Barcelona i de tots els barris amb les seves característiques. Som la millor opció per fer la teva reforma al barri del Poblenou, un dels més familiars i únics de tot Barcelona.

El barri del Poblenou, situat al districte de Sant Martí, es caracteritza pel seu caràcter familiar, la gran quantitat de serveis i instal·lacions que ofereix i la proximitat amb les platges barcelonines de la Mar Bella i el Bogatell. Els seus més de 30.000 habitants demostren que és una opció ideal per posar-hi arrels, sobretot després de l’impuls del pla de transformació urbanística 22@ i la inauguració d’espais verds com el parc del Poblenou, dissenyat per l’arquitecte Jean Nouvel.

A l’hora d’abordar una reforma al Poblenou, haurem de tenir en compte les idiosincràsies del barri: el seu caràcter obrer i industrial però també residencial, la seva situació privilegiada a prop del mar i també la seva situació geogràfica, una zona d’aiguamolls que dona nom a alguns dels seus carrers.

A Nexdom tenim un equip especialitzat d’arquitectes, interioristes i caps d’obra que s’encarreguen del més mínim detall. T’assessorarem tenint en compte on vius, perquè sabem que tots els habitatges són diferents segons el barri o municipi on se situen.

Què caracteritza els habitatges per reformar al Poblenou?

El passat industrial del Poblenou és present en moltes de les seves construccions. El procés de desindustrialització que va viure el barri als anys seixanta va deixar velles fàbriques, naus industrials i solars que es van rehabilitar per a altres usos. Molts d’aquests edificis són avui museus i oficines, però d’altres es van reconvertir en habitatges de diferents tipus: apartaments amplis i lluminosos, lofts…

D’altra banda, el Poblenou allotja també edificis modernistes com els de l’Eixample, amb les seves distribucions atípiques per a l’època actual però típiques de les construccions barcelonines. En aquests casos, els reptes que presentaran les reformes no es diferenciaran massa dels que presenten els edificis d’altres barris de la ciutat, com l’Eixample.

A Nexdom tindrem en compte l’estil i les particularitats de cada habitatge, ja sigui d’obra nova, restaurada o antiga, i t’oferirem un projecte de reforma al Poblenou adaptat a les teves necessitats. Estarem al teu servei en tot moment amb l’objectiu que, al final de la reforma, puguis gaudir al màxim de la teva llar.

Reptes dels interioristes i arquitectes en les reformes al Poblenou 

Treballar en la redistribució d’espais en pisos antics, un repte que, malgrat sovint requereix obres més complexes, a Nexdom estem acostumats a superar amb èxit.

Climatitzar i aïllar correctament edificis que encara no hagin estat reconvertits en habitatges.

Gestionar les cèdules d’habitabilitat quan calgui.

Consulta tota la informació sobre les nostres reformes a Barcelona. T’assessorem sense compromís!

Per què fer la teva reforma amb Nexdom

Servei integral

Oferim un servei integral, des del disseny i l’elaboració de plànols fins a l’execució total de la reforma.

Informació del procés

Creem un espai de confiança i comunicació constant perquè estiguis informat/da de cada fase del projecte.

Supervisió final

Ets tu que supervises la reforma i confirmes quan es pot donar per acabada, validant fins a l’últim detall.

Terminis de la reforma

T’oferim les millors solucions per estalviar-te temps i diners i respectar estrictament els terminis de la reforma.

Equip d’experts

Som interioristes, arquitectes, caps d’obra i professionals de la construcció, amb una àmplia experiència en el sector.

Preu competitiu

Utilitzem sempre materials i acabats de qualitat a un preu molt competitiu, amb la millor relació qualitat-preu.

Demana pressupost

Opinions dels nostres clients

“Hem reformat tot el pis amb NEXDOM, n’estem molt contents!
Volíem fer una reforma integral del pis i necessitàvem una empresa de confiança. Fa uns anys el RACC ens va ajudar amb una assistència mèdica a Grècia i vam decidir tornar a confiar-hi. Una vegada més, la resposta humana, tècnica i professional ha estat molt bona. Excepte la distribució, ho hem canviat gairebé tot: la instal·lació d’aigua i electricitat, els banys, la cuina, les portes i finestres, el terra… En tot moment ens hem sentit escoltats, ja hem recomanat Nexdom als nostres amics!”

Marga E., Reforma integral de la llar.

“Estem molt satisfets amb la reforma i l’ampliació de la cuina.
Feia temps que volíem ampliar la cuina de casa i, quan vaig llegir a la revista que el RACC feia reformes, vaig trucar-los i van venir de seguida a fer el pressupost. Ens vam decidir i, al cap d’un mes, ja teníem la cuina nova! Tirar una paret, col·locar rajoles noves, canviar la finestra, renovar la instal·lació elèctrica i els radiadors, col·locar l’aire condicionat, pintar les parets…, Nexdom es va encarregar de tot i estem molt contents amb el resultat, sobretot amb els seus professionals, que ho van deixar tot net.”

Miguel T., Ampliació i reforma de la cuina

“Amb la reforma de Nexdom hem guanyat un bany més modern i funcional.
El nostre bany ja tenia uns anys i ens venia de gust un canvi. Quan vam veure que el RACC oferia el servei de reformes i manteniment de la llar Nexdom, vam contactar-los. Ens van fer una proposta de reforma i pressupost, i la veritat és que ens va encantar. Ens han aconsellat i també han atès les nostres peticions. Hem renovat el terra i les rajoles, hem posat un lavabo doble, hem tret el bidet i, a més, hem pogut mantenir la banyera, tal com nosaltres volíem. El tracte ha estat excel·lent, n’estem molt contents. Ho recomanem!”

Carme G., Reforma del bany

Descobreix moltes altres reformes! Veure tots els projectes