Project Description

Reformes a Gràcia

A Nexdom tenim en compte l’encant propi de cada habitatge segons el districte on se situa, com ara el de Gràcia, on trobaràs informació sobre reformes personalitzades i a mida.

Reformes a Gràcia

A Nexdom tenim en compte l’encant propi de cada habitatge segons el districte on se situa, com ara el de Gràcia, on trobaràs informació sobre reformes personalitzades i a mida.

Demana pressupost

Què cal tenir en compte per fer una reforma a Gràcia?

A Nexdom tenim en compte l’encant propi de cada habitatge i les seves singularitats, segons el districte on se situï, per fer reformes personalitzades i a mida.

Gràcia es caracteritza pel fet de tenir pisos en edificis de poca altura, construïts al s. XX, dels quals pocs han estat renovats. Per això, l’edificació conserva l’estil i les característiques de l’època. Pel que fa a la grandària, més del 50% dels habitatges són de 85 m2. A més, juntament amb l’Esquerra de l’Eixample, és un dels districtes més poblats de Barcelona. Si vius a Gràcia i tens pensat fer una reforma, Nexdom t’hi ajuda.

A Nexdom tenim un equip especialitzat d’arquitectes, d’interioristes i de caps d’obra que s’encarreguen del més mínim detall. T’assessorarem tenint en compte on vius, perquè sabem que tots els barris són diferents, com també ho són els pisos que els conformen.

Què caracteritza els habitatges de Gràcia?

El districte està format per 5 barris: Vallcarca i els Penitents, la Salut, el Coll, la Vila de Gràcia, el Camp d’en Grassot i Gràcia Nova. Vallcarca i els Penitents, juntament amb la Salut, són les zones més residencials i tranquil·les, sense poca activitat comercial. Vallcarca es troba als peus de la muntanya de Collserola, i la Salut, pròxima al Parc Güell. Molt similar a aquests dos barris és el del Coll, també molt tranquil i familiar, envoltat d’àrees verdes i de bones connexions. La Vila de Gràcia, per contra, és més cosmopolita i se situa al centre del districte. A més, la seva gran oferta de lleure, cultura i gastronomia, sumada al seu encant bohemi i tradicional, són l’atractiu perfecte per als turistes. Finalment, el Camp d’en Grassot i Gràcia Nova són les àrees amb la urbanització més recent, per la qual cosa els seus edificis són més moderns.

Gràcia és un poble dins de la ciutat de Barcelona. O això consideren els seus veïns. La seva personalitat i la seva essència hípster catalana, juntament amb comerços de productes internacionals, fan de Gràcia un districte amb molta diversitat cultural. A més, aquest és el barri de les places per excel·lència: durant el dia hi passegen famílies i a la nit es reuneixen els més joves per prendre alguna cosa a les terrasses o per festejar.

A Nexdom tindrem en compte l’estil i les particularitats del teu habitatge, ja sigui d’obra nova, restaurat o antic, i t’oferirem un projecte de reforma al barri de Gràcia de Barcelona d’acord amb les teves necessitats. Estarem al teu servei en tot moment amb l’objectiu que, tan bon punt acabem la reforma, puguis gaudir al màxim de la teva llar.

Les característiques del districte de Gràcia i els seus diferents barris poden suposar tot un repte a l’hora d’abordar una reforma, però a Nexdom estem més que preparats per dur-la a terme. Per què? En primer lloc, perquè coneixem perfectament les característiques de cada zona i dels diferents edificis que hi ha. En segon lloc, perquè som experts precisament a elaborar reformes que permetin portar un edifici antic a la contemporaneïtat respectant-ne l’estil i les característiques principals. Ja no hauràs de renunciar a l’encant del teu pis de Gràcia: amb Nexdom podràs gaudir d’unes instal·lacions més modernes sense renunciar a tot allò que et va enamorar del teu pis. Sabem que això no és fàcil. Són molts els reptes que presenta reformar un habitatge d’aquestes característiques: si és vell, per exemple, caldrà refer-ne les instal·lacions i probablement canviar-ne la distribució, a més de reformar-ne les estructures per enfortir-les. D’altra banda, a les zones d’oci nocturn més populars, serà necessari aïllar l’interior dels sorolls del carrer tant com sigui possible. Però a Nexdom hi estem acostumats.

A més dels nostres coneixements i la nostra experiència, hi ha una altra raó clau per triar Nexdom per a la teva reforma a Gràcia: la nostra garantia de qualitat, un valor segur que, gràcies al nostre procés de treball, ens ha demostrat que redueix al màxim els possibles incidents i que deixa els nostres clients més que satisfets.

Reptes dels interioristes i arquitectes en les reformes a Gràcia

Aconseguir un habitatge confortable per no passar fred a l’hivern ni calor a l’estiu, ja que ens trobem amb una construcció senzilla en una casa poc aclimatada.

Reforçar l’estructura amb bigues extres perquè l’habitatge guanyi estabilitat. Els envans confrontants eren molt fins perquè tenien acabats econòmics i materials senzills.

Aconseguir ampliar una cuina molt petita i fer-la més gran, sense reduir les altres habitacions.

Redistribuir els espais per optimitzar-los i ordenar els metres de l’habitatge. Així donem més ús als metres perduts.

Reubicar l’entrada d’un safareig antic per tenir l’accés en un dels dormitoris i que estigui a prop de la cuina.

Consulta tota la informació sobre les nostres reformes a Barcelona. T’assessorem sense compromís!

Les nostres reformes a Gràcia

Preguntes més freqüents

Sí, podem millorar la climatització i la calefacció per aconseguir un habitatge més confortable. Tot sovint, un dels factors que fa apujar més la factura és el fet que la instal·lació està antiquada i no suporta bé tots els electrodomèstics. Renovar la instal·lació pot semblar un cost extra a afegir a la reforma, però en realitat és una inversió de futur. No te’n penediràs.
Sí, a Nexdom estudiem bé la distribució de l’habitatge i n’optimitzem els espais per aconseguir les habitacions desitjades. Òbviament, quan afegeixes un bany és necessari fer reformes més profundes per poder instal·lar-hi els desguassos i les canonades, però a Nexdom sabrem trobar la manera més pràctica de fer-ho.
Generalment no es pot, per directrius de l’Ajuntament, ja que estàs alterant un element estructural de l’edifici.
Sí que es pot. Faríem un plantejament de distribució d’espais per aconseguir-ho. En realitat, una reforma integral ja preveu totes aquestes obres relatives a la distribució. Una de les característiques dels pisos antics, també dels situats al districte de Gràcia, és que la distribució està antiquada i, per tant, no s’adequa a les necessitats en interiors de les famílies d’avui. Per exemple, abans s’acostumaven a tenir més fills, la qual cosa feia necessàries més habitacions, que, alhora, eren més petites. Amb una reforma integral podrem construir exactament els espais que necessitis i fer-los més grans, de manera que s’adaptin als teus gustos i preferències. I la cuina no n’és l’excepció!
No es pot perquè les normatives canvien, com també canvien les instal·lacions elèctriques. Sempre és recomanable actualitzar les instal·lacions en cada reforma; això ens garanteix que després tot funcioni correctament i les nostres llars estiguin renovades segons les normatives vigents. A més, quan t’embarques en un procés de reforma, que requereix una inversió de temps i energia, és convenient canviar les instal·lacions de l’habitatge perquè també estiguin al dia i no donin problemes en el futur. Encara que et pugui semblar un afegit innecessari, és molt convenient, no només per una qüestió de durabilitat, sinó perquè les tindràs adaptades a la normativa actual i no correràs el risc de no passar les revisions pertinents.

Per què fer la teva reforma amb Nexdom

Servei integral

Oferim un servei integral, des del disseny i l’elaboració de plànols fins a l’execució total de la reforma.

Informació del procés

Creem un espai de confiança i comunicació constant perquè estiguis informat/da de cada fase del projecte.

Supervisió final

Ets tu que supervises la reforma i confirmes quan es pot donar per acabada, validant fins a l’últim detall.

Terminis de la reforma

T’oferim les millors solucions per estalviar-te temps i diners i respectar estrictament els terminis de la reforma.

Equip d’experts

Som interioristes, arquitectes, caps d’obra i professionals de la construcció, amb una àmplia experiència en el sector.

Preu competitiu

Utilitzem sempre materials i acabats de qualitat a un preu molt competitiu, amb la millor relació qualitat-preu.

Demana pressupost

Opinions dels nostres clients

“Hem reformat tot el pis amb NEXDOM, n’estem molt contents!
Volíem fer una reforma integral del pis i necessitàvem una empresa de confiança. Fa uns anys el RACC ens va ajudar amb una assistència mèdica a Grècia i vam decidir tornar a confiar-hi. Una vegada més, la resposta humana, tècnica i professional ha estat molt bona. Excepte la distribució, ho hem canviat gairebé tot: la instal·lació d’aigua i electricitat, els banys, la cuina, les portes i finestres, el terra… En tot moment ens hem sentit escoltats, ja hem recomanat Nexdom als nostres amics!”

Marga E., Reforma integral de la llar.

“Estem molt satisfets amb la reforma i l’ampliació de la cuina.
Feia temps que volíem ampliar la cuina de casa i, quan vaig llegir a la revista que el RACC feia reformes, vaig trucar-los i van venir de seguida a fer el pressupost. Ens vam decidir i, al cap d’un mes, ja teníem la cuina nova! Tirar una paret, col·locar rajoles noves, canviar la finestra, renovar la instal·lació elèctrica i els radiadors, col·locar l’aire condicionat, pintar les parets…, Nexdom es va encarregar de tot i estem molt contents amb el resultat, sobretot amb els seus professionals, que ho van deixar tot net.”

Miguel T., Ampliació i reforma de la cuina.

“Amb la reforma de Nexdom hem guanyat un bany més modern i funcional.
El nostre bany ja tenia uns anys i ens venia de gust un canvi. Quan vam veure que el RACC oferia el servei de reformes i manteniment de la llar Nexdom, vam contactar-los. Ens van fer una proposta de reforma i pressupost, i la veritat és que ens va encantar. Ens han aconsellat i també han atès les nostres peticions. Hem renovat el terra i les rajoles, hem posat un lavabo doble, hem tret el bidet i, a més, hem pogut mantenir la banyera, tal com nosaltres volíem. El tracte ha estat excel·lent, n’estem molt contents. Ho recomanem!”

Carme G., Reforma del bany.

Descobreix moltes altres reformes! Veure tots els projectes