Project Description

Reformes a l’Eixample

A Nexdom tenim en compte l’encant propi de cada habitatge segons el districte on se situa, com ara el de l’Eixample, on trobaràs informació sobre reformes personalitzades i a mida.

Reformes a l’Eixample

A Nexdom tenim en compte l’encant propi de cada habitatge segons el districte on se situa, com ara el de l’Eixample, on trobaràs informació sobre reformes personalitzades i a mida.

Demana pressupost

Què cal tenir en compte per fer una reforma a l’Eixample?

L’Eixample de Barcelona és probablement el barri més característic de la ciutat, perquè és el que ha convertit la capital catalana en un exemple d’urbanisme estudiat a tot el món. La necessitat d’expansió de la ciutat, unida a la demolició de les antigues muralles, va permetre l’aprovació del pla urbanístic de l’enginyer Ildefons Cerdà, que va planificar una expansió de Barcelona limitada només pels límits naturals de la ciutat: el turó de Collserola i la muntanya de Montjuïc, el mar Mediterrani i el riu Besòs.

El pla urbanístic es caracteritzava per carrers amples i ordenats que formaven una quadrícula perfecta. D’aquesta manera, es pretenia eliminar les diferenciacions entre classes socials: tots els carrers serien iguals. A més, es va preveure la inclusió de grans espais verds i dels característics xamfrans, que convertien les illes en octàgons en lloc de quadrats.

No obstant això, la diferenciació entre classes socials es va mantenir en la construcció dels edificis, la majoria modernistes, amb plantes baixes i entrades més luxoses que les plantes superiors.

L’Eixample es caracteritza pel fet de tenir habitatges en edificis modernistes construïts al s. XIX i, per tant, qualsevol projecte de reforma al barri ha de tenir en compte l’estat de conservació de l’edifici i les seves instal·lacions, entre molts altres factors, com ara la distribució dels espais, que tot sovint, sobretot als habitatges de més superfície, consta de moltes habitacions petites. Avui les famílies són menys nombroses, de manera que un pla de reforma a l’Eixample ha de preveure, probablement, una redistribució dels espais per disposar d’habitacions una mica més grans i espaioses. La major part dels pisos tenen entre 40 i 90 m², però és cert que també n’hi ha molts que en tenen més de 1.000. Si vius a l’Eixample i tens pensat fer una reforma, a Nexdom t’hi ajudem.

A Nexdom tenim un equip especialitzat d’arquitectes, d’interioristes i de caps d’obra que s’encarreguen del més mínim detall. T’assessorarem tenint en compte on vius, perquè sabem que tots els barris són diferents, com també ho són els pisos que els conformen.

Què caracteritza els habitatges de l’Eixample?

Per exemple, la Dreta de l’Eixample destaca pels seus pisos amplis i diàfans; mentre que l’Esquerra de l’Eixample ho fa pels seus patis interiors; el Fort Pienc, pels seus balcons típics de Barcelona; la Sagrada Família, pels seus blocs d’obra nova; i Sant Antoni, per les seves edificacions antigues en bon estat.

Tant és l’atractiu de l’Eixample que s’ha convertit en la zona més poblada no només de la ciutat comtal, sinó també d’Espanya. Gaudeix d’una bona oferta d’escoles, de centres de salut, de zones verdes, de carrers amples parcialment de vianants i d’una bona mobilitat. Està situat molt a prop del centre i tots en coneixem l’exclusivitat, no tan sols pel fet de tenir pisos i cases luxoses, sinó també per les seves zones residencials i els seus jardins a l’interior.

Gràcies a l’arquitecte Ildefons Cerdà i a altres artistes com Gaudí, Puig i Cadafalch o Domènech i Montaner, l’Eixample s’ha convertit en el bressol del modernisme català. El districte està envoltat dels monuments més emblemàtics de la ciutat, com ara la Sagrada Família, la Casa Batlló, la Pedrera, l’Auditori de Barcelona i el Teatre Nacional de Catalunya.

A Nexdom tindrem en compte l’estil i les particularitats del teu habitatge, ja sigui d’obra nova, restaurat o antic, i t’oferirem un projecte de reforma a l’Eixample de Barcelona d’acord amb les teves necessitats. Estarem al teu servei en tot moment amb l’objectiu que, tan bon punt acabem la reforma, puguis gaudir al màxim de la teva llar.

Reptes dels interioristes i arquitectes en les reformes a l’Eixample

Mantenir les motllures i la fusteria original per conservar l’essència característica de l’habitatge.

Restaurar la fusteria exterior/interior i ajustar-nos al màxim als temps i pressupostos acordats.

Fer més d’un bany a l’habitatge, perquè hi havia prou espai. Tot i que l’estructura estava pensada per a un lavabo només, vam aconseguir fer-ne un altre a l’habitació de matrimoni.

Aportar prou llum natural, com si fos un pis exterior.

Redistribuir les habitacions enderrocant els envans originals, però conservant les motllures d’escaiola.

Consulta tota la informació sobre les nostres reformes a Barcelona. T’assessorem sense compromís!

Les nostres reformes a l’Eixample

Preguntes més freqüents

Depèn de la instal·lació de l’aigua, encara que sempre intentem respectar les peticions dels nostres clients o buscar alternatives. En principi, en una reforma integral a l’Eixample, sí que és possible canviar completament la distribució de l’habitatge. La nostra feina consisteix també a oferir alternatives més pràctiques que simplifiquin la reforma, però, si cal fer canvis en la instal·lació de l’aigua, tenim experts capaços de fer-ho.

Sí, és possible, encara que serà més costós i farà augmentar el temps de la reforma. Hi ha diverses alternatives. Una opció seria instal·lar aire condicionat per splits, ja que amb una instal·lació d’aire condicionat per conductes és molt més complicat, perquè gairebé sempre és necessari instal·lar un fals sostre, la qual cosa ens obligaria a tapar les motllures originals. No obstant això, si el que vols és aire condicionat per conductes, també hi ha alternatives, com ara col·locar-lo als passadissos, a les parets o fins i tot obviant-lo en alguns espais. Els nostres experts t’explicaran totes les opcions que tens i t’ajudaran a prendre la decisió que més et convingui. És cert que avui dia l’aire condicionat és un bé necessari i no té sentit fer una reforma integral sense considerar-ne la instal·lació, però a Nexdom som experts a elaborar reformes integrals respectant al màxim les característiques que aporten personalitat a l’habitatge.

No, caldrà renovar la fusteria i treballar l’aïllament de zero. Si et preocupa perdre la fusteria original i que això pugui afectar el caràcter de la casa, no t’has d’amoïnar. Avui dia hi ha models que no tenen res a envejar de la fusta antiga i que encaixaran perfectament amb la personalitat i l’estil del teu habitatge.
Sí, sempre intentem conservar l’essència de l’habitatge si així ho vol el nostre client. Com t’hem dit, a Nexdom som experts a respectar el caràcter de les cases i els pisos que renovem, i renovar la instal·lació elèctrica presenta menys reptes en aquest sentit que una redistribució dels espais o que altres instal·lacions, com la de l’aigua o la de l’aire condicionat.
Si les escales del nostre edifici són molt estretes, caldrà una plataforma/elevadora per fer arribar-hi els materials i, a més, demanar permisos a l’Ajuntament. No obstant això, tots aquests permisos es poden tramitar fàcilment i a Nexdom ens encarreguem personalment de fer totes aquestes gestions. Això sí, finalment es reflectiran en el pressupost.

Per què fer la teva reforma amb Nexdom

Servei integral

Oferim un servei integral, des del disseny i l’elaboració de plànols fins a l’execució total de la reforma.

Informació del procés

Creem un espai de confiança i comunicació constant perquè estiguis informat/da de cada fase del projecte.

Supervisió final

Ets tu que supervises la reforma i confirmes quan es pot donar per acabada, validant fins a l’últim detall.

Terminis de la reforma

T’oferim les millors solucions per estalviar-te temps i diners i respectar estrictament els terminis de la reforma.

Equip d’experts

Som interioristes, arquitectes, caps d’obra i professionals de la construcció, amb una àmplia experiència en el sector.

Preu competitiu

Utilitzem sempre materials i acabats de qualitat a un preu molt competitiu, amb la millor relació qualitat-preu.

Demana pressupost

Opinions dels nostres clients

“Hem reformat tot el pis amb NEXDOM, n’estem molt contents!
Volíem fer una reforma integral del pis i necessitàvem una empresa de confiança. Fa uns anys el RACC ens va ajudar amb una assistència mèdica a Grècia i vam decidir tornar a confiar-hi. Una vegada més, la resposta humana, tècnica i professional ha estat molt bona. Excepte la distribució, ho hem canviat gairebé tot: la instal·lació d’aigua i electricitat, els banys, la cuina, les portes i finestres, el terra… En tot moment ens hem sentit escoltats, ja hem recomanat Nexdom als nostres amics!”

Marga E., Reforma integral de la llar.

“Estem molt satisfets amb la reforma i l’ampliació de la cuina.
Feia temps que volíem ampliar la cuina de casa i, quan vaig llegir a la revista que el RACC feia reformes, vaig trucar-los i van venir de seguida a fer el pressupost. Ens vam decidir i, al cap d’un mes, ja teníem la cuina nova! Tirar una paret, col·locar rajoles noves, canviar la finestra, renovar la instal·lació elèctrica i els radiadors, col·locar l’aire condicionat, pintar les parets…, Nexdom es va encarregar de tot i estem molt contents amb el resultat, sobretot amb els seus professionals, que ho van deixar tot net.”

Miguel T., Ampliació i reforma de la cuina.

“Amb la reforma de Nexdom hem guanyat un bany més modern i funcional.
El nostre bany ja tenia uns anys i ens venia de gust un canvi. Quan vam veure que el RACC oferia el servei de reformes i manteniment de la llar Nexdom, vam contactar-los. Ens van fer una proposta de reforma i pressupost, i la veritat és que ens va encantar. Ens han aconsellat i també han atès les nostres peticions. Hem renovat el terra i les rajoles, hem posat un lavabo doble, hem tret el bidet i, a més, hem pogut mantenir la banyera, tal com nosaltres volíem. El tracte ha estat excel·lent, n’estem molt contents. Ho recomanem!”

Carme G., Reforma del bany.

Descobreix moltes altres reformes! Veure tots els projectes