Climatització2022-11-10T12:16:58+01:00

Climatització

A Nexdom t’oferim un assessorament personalitzat a més de solucions estètiques i funcionals.

Climatització

A Nexdom t’oferim un assessorament personalitzat a més de solucions estètiques i funcionals.

Demana pressupost
Demana’ns pressupost
Veure projectes

Per què cal reformar la climatització?

A l’hora de crear un ambient agradable a casa, el clima de la zona, el nombre de persones que hi viuen i el nombre d’habitacions que hi ha, entre d’altres factors, hi influeixen. I un dels elements que més ajuden a construir una llar còmoda i acollidora és el sistema de climatització, tant de fred com de calor.

A Nexdom t’oferim les millors solucions en sistemes d’aire condicionat i calefacció perquè puguis gaudir de la temperatura ideal a Barcelona durant tot l’any. Tenint en compte els teus gustos, preferències i necessitats, trobarem l’opció que millor s’adapti a la teva llar i a les necessitats de climatització de la teva zona.

Confia en els nostres experts i t’ajudarem a aconseguir el màxim confort a casa.

Projectes a mida

Fem projectes personalitzats, adaptant-nos sempre a les teves necessitats.

Equip professional

Disposem d’un equip d’interioristes, d’arquitectes i de caps d’obra amb gran experiència en el sector.

Garantia RACC

T’oferim la qualitat i professionalitat del RACC en totes les teves reformes a Barcelona.

Pressupostos tancats

Reduïm els imprevistos i treballem amb la millor relació qualitat-preu.

A Nexdom tenim un equip especialitzat d’arquitectes, interioristes i caps d’obra que s’encarreguen del més mínim detall. T’assessorarem tenint en compte on vius, perquè sabem que tots els habitatges són diferents segons el barri o municipi on se situen.

Reforma de climatización

Per què Nexdom per fer una reforma de la climatització a Barcelona?

  • Perquè treballem amb les millors marques del mercat.

  • Perquè els nostres instal·ladors són especialistes en climatització.

  • Perquè treballem amb noves tècniques ecoeficients.

  • Perquè donem solucions sense necessitat de fer obres.

  • Perquè ens preocupem pel benestar del client sense perjudicar el medi ambient.

Les xifres ens avalen

0
Reformes de climatització fetes
0
Reformes totals fetes
0
Nota dels nostres clients

Opinions dels nostres clients

“Necessitàvem urgentment l’aire condicionat i Nexdom ens el va posar en un temps rècord.”

L’estiu passat vam tenir molta calor al pis i aquest estiu ens va tornar a passar el mateix. Quan vam trucar a Nexdom feia una calor insuportable, però per sort la instal·lació va ser molt ràpida i fàcil. Van fer passar els tubs d’un lloc a l’altre, els van pintar amb el mateix color de la paret i en un tres i no res ja ho van tenir tot enllestit.

Miquel M., reforma de climatització.

Com treballem les reformes de la climatització?

A més de comptar amb els millors professionals, a Nexdom seguim un procés meticulós i eficient per dur a terme les reformes de la climatització. A continuació, t’expliquem com és el nostre procés de treball pas a pas.

Descobreix més

Què has de tenir en compte abans de fer una reforma de climatització?

A través de la confecció d’un llistat, posem les bases i els passos que hem de seguir perquè el projecte surti segons l’estipulat i sense problemes en el procés. Els punts més importants són: 

1. La llista de desitjos i necessitats:

El primer pas és el plantejament de certes preguntes a les quals has de respondre per identificar quins són els teus desitjos i les teves necessitats. Preguntes com ara: Quina mena de climatització necessito segons l’estructura de la llar? Quin és el sistema de climatització més idoni per al lloc on visc? Quants splits vull posar a casa? Puc posar alguna alternativa de climatització més sostenible? Totes aquestes respostes ens ajudaran a adaptar-nos i cenyir-nos tant com sigui possible al que vols. 

2. Calcula un pressupost:

Nosaltres ens encarreguem de crear un pressupost orientatiu i el més cenyit a la realitat possible. Ja s’hi contempla la possibilitat que hi hagi petits canvis, tot i que intentem adaptar-nos al pressupost màxim que està disposat a gastar cada client. 

3. Què hi ha dels permisos per a les reformes de climatització?

De la paperassa per demanar permisos per a la reforma no te n’has de preocupar, els nostres professionals s’encarregaran de gestionar tots els permisos perquè tu te’n despreocupis. 

4. Pensa en l’estil i en els detalls:

Els detalls són clau, i com a Nexdom ho sabem: És important que abans de començar el projecte especifiquis què hi vols incloure i quin estil s’adiu més amb les teves preferències i l’harmonia de la teva llar. Des de Nexdom t’ajudarem a establir aquesta llista de necessitats, basant-nos en les teves preferències i pensant en el pressupost límit, perquè s’hi inclogui i s’hi desglossin tots els detalls que s’inclouran en la reforma.

5. La claredat i la comunicació són mutus:

La claredat i la comunicació han de ser de total transparència i confiança. Busquem una relació en la qual el client se senti amb tota la llibertat de comunicar-nos qualsevol punt que li satisfaci o no, perquè el nostre objectiu és que quedi totalment satisfet amb el resultat final. 

Estàs preparat/da per a la teva reforma de climatització?
A Nexdom estem desitjant ajudar-te.

Contacta amb nosaltres per fer la primera visita sense compromís!

Preguntes freqüents abans de reformar la climatització

N’hi ha uns quants! Es classifiquen en sistemes de climatització aire-aire, sistemes aire-aigua, sistemes aigua-aire i sistemes aigua-aigua. Els d’aire-aire continuen sent els més comuns, com a mínim pel que fa a l’aire condicionat. Per exemple, l’aire condicionat per split entraria dins d’aquesta categoria. Aquests sistemes també es poden classificar segons siguin d’expansió directa o d’expansió indirecta. Entre els primers hi hauria també els splits, els compactes verticals i horitzontals, els equips de coberta o els VRF, que són equips multizona amb diferents unitats interiors. I entre els segons hi hauria els refrigeradors d’aigua amb bomba de calor.

Fins a cinc unitats interiors, totes connectades a una màquina exterior. No obstant això, normalment no se’n necessiten tantes, tret que sigui un habitatge de gran superfície. S’acostumen a instal·lar a les habitacions on s’hi passa més temps, però també es poden col·locar estratègicament perquè l’aire fred arribi a més espais de la casa.

Pots posar-hi ventilació assistida i aerotèrmia. La ventilació mecànica controlada o VMC consisteix a instal·lar un dispositiu que extreu l’aire de l’habitatge per renovar-lo i el torna a introduir a la temperatura adequada. Aquest sistema de flux garanteix el control de la temperatura, ja que, en extreure l’aire, no es produeix el desequilibri que té lloc quan només s’introdueix aire nou. Una de les opcions d’aquest tipus de climatització és la ventilació de doble flux, que a més ajuda a estalviar energia, ja que aconsegueix que l’aire nou s’adapti a la temperatura de l’interior.

D’altra banda, l’aerotèrmia és també molt interessant, atès que és un dels tipus de climatització més nets i sostenibles. Aprofita l’energia de l’escalfor que hi ha a les habitacions i, mitjançant una bomba de calor, extreu fins a un 80% de l’energia per generar fred o calor fins a aconseguir la temperatura desitjada.

Si vius en una casa de la teva propietat, cap problema. Però si vius en un pis, tots els veïns hi han d’estar d’acord. Això pot ser un impediment, però si s’hi està d’acord i tots els veïns estan conformes amb la reforma, tots us en podreu beneficiar si es fan els canvis pertinents. Es tracta d’una reforma excel·lent, sobretot en els temps que corren, en què l’eficiència i l’estalvi energètic són una de les màximes prioritats per a tothom.

Sí que cal, perquè els conductes s’han d’ocultar en el fals sostre. I no només cal enderrocar el sostre, també s’ha de tirar a terra la paret, foradar per col·locar-hi les reixetes i incloure-hi les regates per al termòstat, entre d’altres. Així doncs, cal fer bastantes obres. No obstant això, l’aire condicionat per conductes té l’avantatge que arriba amb la mateixa intensitat a tot arreu de la casa, cosa que no passa amb l’aire condicionat per splits. Un altre dels avantatges de l’aire condicionat per conductes és que acostuma a portar una bomba de fred-calor i, per tant, també es pot utilitzar per climatitzar la llar a l’hivern.

Recomanem els radiadors per conductes d’aigua perquè és una energia més neta, més econòmica i escalfa molt més. Com a sistemes de calefacció, són els més habituals avui dia.

Altres serveis

Reformes integrals

>Oferim un servei de reformes integral, des del disseny inicial del projecte i la distribució dels espais fins a l’execució completa de la reforma, cuidant fins al mínim detall.

Reformes de cuina

Treballem els projectes adaptant-nos a les teves necessitats, des del disseny i la distribució dels espais fins a l’execució de la reforma.

Reformes de bany

Et reformem el bany cuidant tots els detalls del projecte per crear un espai únic, totalment a mida i personalitzat.

Terres i parquet

T’assessorem personalment per renovar tot tipus de terres amb els millors materials i aconseguir els millors resultats.

Revestiments i Pintura

Renovem les parets de la teva llar i donem un altre aire al teu habitatge, cuidant sempre de la neteja i dels detalls.

Articles d’interès

  • Tendencias en muebles de baños modernos

Tendències en distribució d’espais

  • Idees per a una reforma low-cost

Idees per a una reforma low-cost

  • Tendencias en reformas integrales

Tendències en reformes integrals

  • Pared de madera baño

Idees i solucions per a reformar pisos petits

Per què fer la teva reforma amb Nexdom

Servei integral

Oferim un servei integral, des del disseny i l’elaboració de plànols fins a l’execució total de la reforma.

Informació del procés

Creem un espai de confiança i comunicació constant perquè estiguis informat/da de cada fase del projecte.

Supervisió final

Ets tu que supervises la reforma i confirmes quan es pot donar per acabada, validant fins a l’últim detall.

Terminis de la reforma

T’oferim les millors solucions per estalviar-te temps i diners i respectar estrictament els terminis de la reforma.

Equip d’experts

Som interioristes, arquitectes, caps d’obra i professionals de la construcció, amb una àmplia experiència en el sector.

Preu competitiu

Utilitzem sempre materials i acabats de qualitat a un preu molt competitiu, amb la millor relació qualitat-preu.

Visita’ns i comença el teu projecte

Demana cita amb un professional trucant al

93 495 50 30

T’atendrem al carrer València, 146, de Barcelona, de dilluns a divendres de 9 a 18 h.

Consulta tota la informació sobre les nostres reformes a Barcelona. T’assessorem sense compromís!

Go to Top