El bany, que tradicionalment era un espai aliè al disseny i exempt de decoració, ara té la mateixa importància estètica que altres estances de la llar.

A Nexdom t’ajudem a reformar el bany de manera integral o parcial, buscant una distribució d’espais moderna i funcional. El nostre equip d’interioristes i arquitectes et presentarà un avantprojecte per fer-te un bany totalment a mida, sempre tenint en compte els teus requisits tècnics, estètics i econòmics.

Et mostrarem plànols acotats, imatges 3D i tot el necessari per projectar la idea que tens al cap. Estudiarem la viabilitat del projecte amb tots els factors que hi influeixen: distribució d’espais, il·luminació, mobiliari, etc.

T’assessorem també respecte als materials i equipaments que siguin resistents i de qualitat i que encaixin perfectament amb l’estètica general de l’habitatge. Cuidem tots els detalls per garantir la qualitat de l’obra, amb un seguiment des de l’inici del projecte fins al final de la reforma.

Projectes a mida

Fem projectes personalitzats, adaptant-nos sempre a les teves necessitats.

Equip professional

Un equip d’interioristes, arquitectes i caps d’obra amb gran experiència en el sector.

Garantia RACC

La qualitat i professionalitat del RACC en totes les teves reformes de la llar.

Pressupostos tancats

Reduïm imprevistos i treballem amb la millor relació qualitat – preu.

URBAN, la nova gamma de productes de bany exclusius Nexdom

Banys i cuines moderns i funcionals, elaborats amb els millors materials i amb la garantia i professionalitat  del RACC.

Descobreix el nou bany URBAN per 8.790 €.

VEURE BANY URBAN

Alguns projectes realitzats

Descobreix-los tots

Opinions dels nostres clients

“Estem molt satisfets amb la reforma i l’ampliació de la cuina, feia temps que voliem ampliar la cuina de casa i quan vaig llegir a la revista que el RACC feia reformes, vaig trucar i de seguida vam tenir el pressupost. Ens vam decidir i al cap d’un mes ja teniem la cuina nova! Tirar una paret, col·locar les rajoles noves, canviar la finestra, renovar la instal·lació elèctrica i els radiadors, col·locar l’aire condicionat, pintar les parets,… Nexdom es va encarregar de tot i estem molt contents amb el resultat, sobretot amb els seus professionals, ho van deixar tot net.”
Miguel T., Ampliació i reforma de la cuina

Com treballem

Descobreix més

Visita’ns i comença el teu projecte

Solicita cita amb un profesional trucant-nos al

900 242 242

T’atendrem al carrer València 146 de Barcelona, de dilluns a dijous de 9 a 16.30 h i divendres de 9 a 16 h.

A causa de la situació del COVID-19, és imprescindible demanar cita prèvia.