Reformes a Sant Cugat

Fem les nostres reformes tenint en compte les característiques pròpies de cada habitatge i les del barri o el municipi on se situa. Confia en nosaltres per dur a terme una reforma a Sant Cugat personalitzada i totalment integrada en el seu context.

Reformes a Sant Cugat

Fem les nostres reformes tenint en compte les característiques pròpies de cada habitatge i les del barri o el municipi on se situa. Confia en nosaltres per dur a terme una reforma a Sant Cugat personalitzada i totalment integrada en el seu context.

Què cal tenir en compte per fer reformes a Sant Cugat?

Sant Cugat del Vallès és un dels municipis més poblats dels afores de Barcelona. Per què? Per la seva proximitat amb la capital i la seva bona comunicació amb el centre: el ferrocarril et deixa a la mateixa Plaça Catalunya, i per això és una opció ideal per a aquells que treballen a Barcelona però que volen viure en un entorn més tranquil i allunyat dels sorolls i l’estrès de la gran ciutat. Són molts els que l’han triada, ja que en la primera dècada d’aquest segle la seva població va créixer en… 30.000 habitants!

El municipi està situat entre la serra de Collserola i la de Galliners, i està dividit en cinc districtes molt diferents entre ells. A Nexdom estem preparats per dur a terme la reforma del teu habitatge a Sant Cugat, sigui com sigui el barri on se situï: Sant Cugat nucli, la Floresta, les Planes, Valldoreix o Mirasol. Sant Cugat és sinònim de qualitat de vida, tant pels seus serveis com per les seves abundants zones verdes i la seva oferta cultural, i nosaltres ens encarregarem que les reformes en aquest municipi estiguin a l’altura de l’entorn.

A Nexdom tenim un equip especialitzat d’arquitectes, d’interioristes i de caps d’obra que s’encarreguen del més mínim detall. T’assessorarem en la teva reforma a Sant Cugat tenint en compte on vius, perquè sabem que cada municipi és diferent i que, per tant, també ho són els habitatges que el conformen.

Què caracteritza els habitatges de Sant Cugat?

Però com són els edificis de Sant Cugat? La veritat és que hi ha una àmplia varietat d’habitatges, des de les cases unifamiliars de les Planes o Valldoreix fins als edificis d’apartaments que trobem al centre. Hi ha tant obra nova com edificis i apartaments per reformar d’antiguitats molt diferents. Les necessitats que requereixin les zones residencials seran molt diferents de les de les zones més cèntriques i densament poblades, on haurem de tenir en compte factors similars als de la gran ciutat, com ara el soroll. El clima és molt semblant al de Barcelona i, per tant, un altre factor a tenir en compte a l’hora de fer-hi una reforma serà la climatització i l’aïllament tèrmic.

Tampoc no ens podem oblidar de les particularitats del nucli antic. Encara que avui sigui una ciutat de més de 90.000 habitants, va néixer com una petita vila medieval, i al centre encara hi ha bonics carrers i edificis que ens parlen de la seva història. Per això, si la reforma que s’ha de dur a terme a Sant Cugat és al centre, també la podrem adaptar estèticament al seu context.

Gràcies al mètode de treball de Nexdom, que t’expliquem tot seguit, podrem transformar el teu habitatge de Sant Cugat en la casa dels teus somnis.

Reptes dels interioristes i arquitectes en les reformes a Sant Cugat 

Adaptar els espais a l’estructura de l’edifici: a Sant Cugat hi ha molts edificis antics que suposen un repte en qualsevol reforma. La distribució i l’adaptació dels espais als gustos del client, tenint en compte les limitacions que suposa l’estructura, és un repte que hem d’afrontar sovint, però sempre ens en sortim.

Aprofitament de l’entorn: Sant Cugat té barris molt diferents, cosa que s’ha de tenir en compte en el disseny de la reforma. La llum natural serà sempre la reina del projecte, tant si es tracta d’un pis situat al centre, on serà necessària per crear un habitatge ben il·luminat, com si es tracta d’una casa unifamiliar en un dels barris residencials, on haurem de tenir en compte com la llum del sol afecta el clima, mentre dissenyem finestres i balcons que permetin aprofitar la natura que potser hi hagi al voltant.

Consulta tota la informació sobre les nostres reformes a Barcelona. T’assessorem sense compromís!

Les nostres reformes a Sant Cugat

Per què fer la teva reforma amb Nexdom

Servei integral

Oferim un servei integral, des del disseny i l’elaboració de plànols fins a l’execució total de la reforma.

Informació del procés

Creem un espai de confiança i comunicació constant perquè estiguis informat/da de cada fase del projecte.

Supervisió final

Ets tu que supervises la reforma i confirmes quan es pot donar per acabada, validant fins a l’últim detall.

Terminis de la reforma

T’oferim les millors solucions per estalviar-te temps i diners i respectar estrictament els terminis de la reforma.

Equip d’experts

Som interioristes, arquitectes, caps d’obra i professionals de la construcció, amb una àmplia experiència en el sector.

Preu competitiu

Utilitzem sempre materials i acabats de qualitat a un preu molt competitiu, amb la millor relació qualitat-preu.

Opinions dels nostres clients

“Hem reformat tot el pis amb NEXDOM, n’estem molt contents!
Volíem fer una reforma integral del pis i necessitàvem una empresa de confiança. Fa uns anys el RACC ens va ajudar amb una assistència mèdica a Grècia i vam decidir tornar a confiar-hi. Una vegada més, la resposta humana, tècnica i professional ha estat molt bona. Excepte la distribució, ho hem canviat gairebé tot: la instal·lació d’aigua i electricitat, els banys, la cuina, les portes i finestres, el terra… En tot moment ens hem sentit escoltats, ja hem recomanat Nexdom als nostres amics!”

Marga E., Reforma integral de la llar.

“Estem molt satisfets amb la reforma i l’ampliació de la cuina.
Feia temps que volíem ampliar la cuina de casa i, quan vaig llegir a la revista que el RACC feia reformes, vaig trucar-los i van venir de seguida a fer el pressupost. Ens vam decidir i, al cap d’un mes, ja teníem la cuina nova! Tirar una paret, col·locar rajoles noves, canviar la finestra, renovar la instal·lació elèctrica i els radiadors, col·locar l’aire condicionat, pintar les parets…, Nexdom es va encarregar de tot i estem molt contents amb el resultat, sobretot amb els seus professionals, que ho van deixar tot net.”

Miguel T., Ampliació i reforma de la cuina

“Amb la reforma de Nexdom hem guanyat un bany més modern i funcional.
El nostre bany ja tenia uns anys i ens venia de gust un canvi. Quan vam veure que el RACC oferia el servei de reformes i manteniment de la llar Nexdom, vam contactar-los. Ens van fer una proposta de reforma i pressupost, i la veritat és que ens va encantar. Ens han aconsellat i també han atès les nostres peticions. Hem renovat el terra i les rajoles, hem posat un lavabo doble, hem tret el bidet i, a més, hem pogut mantenir la banyera, tal com nosaltres volíem. El tracte ha estat excel·lent, n’estem molt contents. Ho recomanem!”

Carme G., Reforma del bany

Descobreix moltes altres reformes! Veure tots els projectes