Reforma amb toc rústic

La clienta es va posar en contacte amb Nexdom per fer una reforma integral de la primera planta del seu domicili. Buscava modernitzar els espais generals, instal·lant parquet laminat, suprimint algunes portes per aprofitar millor la llum natural i pintant tot l’habitatge. Es va dur a terme una reforma integral de la cuina i es va fer més pràctic el bany, gràcies a una intervenció parcial a la zona de la banyera per convertir-la en un plat de dutxa.

  • Ubicació: Sant Feliu de Llobregat

  • Superfície a reformar: 63 m2

  • Treballs realitzats: Reforma integral de la cuina i parcial del bany. Canvi del paviment, la pintura i les portes de l’habitatge.
  • Característiques del disseny: A la cuina volia aportar lluminositat mitjançant el mobiliari, en gran part gràcies al taulell de Neolith. Es va tenir en compte la distribució de cada electrodomèstic, així com el fet que els tiradors del mobiliari fossin fàcils de fer servir per al marit invident.

    Es van enderrocar les portes que donaven al menjador per aprofitar la llum natural de l’entrada de l’habitatge i del distribuïdor. Vam crear un mig arc a l’entrada com a element decoratiu i vam pintar tot l’habitatge per aportar més lluminositat. S’hi va instal·lar un paviment laminat amb toc rústic que vam voler alçar a la columna del menjador sense acabar amb cantoneres. És a dir, el vam col·locar amb bisells.

    Al bany vam canviar la banyera per un plat de dutxa, vam posar-hi una mampara i vam substituir les rajoles que es van veure afectades per l’obra. Vam canviar també el moble de la pica i vam instal·lar-hi una aixeta per a vàter, ja que vam suprimir-ne el bidet.

  • Qui ho gaudeix: Matrimoni i filla

Ariadna Gardela, arquitecta tècnica

Disseny del projecte

Ariadna Gardela | Arquitecta tècnica

El repte d’aquesta reforma va ser trobar l’equilibri entre la modernitat dels elements nous i l’adaptació a les necessitats del client, buscant sempre opcions pràctiques i fàcils d’utilitzar.

Serveis

Reformes integrals

Oferim un servei de reformes integral, des del disseny inicial del projecte i la distribució dels espais fins a l’execució completa de la reforma, cuidant fins al mínim detall.

Reformes de cuina

Treballem els projectes adaptant-nos a les teves necessitats, des del disseny i la distribució dels espais fins a l’execució de la reforma.

Reformes de bany

Et reformem el bany cuidant tots els detalls del projecte per crear un espai únic, totalment a mida i personalitzat.

Terres i parquet


T’assessorem personalment per renovar tot tipus de terres amb els millors materials i aconseguir els millors resultats.

Revestiments i Pintura

Renovem les parets de la teva llar i donem un altre aire al teu habitatge, tenint cura sempre de la neteja i dels detalls.