Reforma de casa càlida

Aquesta clienta va acudir a NEXDOM per demanar un canvi estètic a casa seva sense haver d’intervenir en tot l’habitatge. Vam reformar el bany, vam canviar el parquet i les portes i vam pintar. D’aquesta manera, vam aconseguir un canvi radical en un ambient molt càlid.

  • Ubicació: Sant Cugat del Vallès
  • Superfície a reformar: 70 m2
  • Treballs realitzats: Es va eliminar el terra que hi havia i se’n va col·locar un de nou. Es van arreglar totes les esquerdes estructurals de les parets per poder pintar-les després i es van canviar totes les portes de l’habitatge. Es va enderrocar totalment el bany i es van canviar les instal·lacions tant d’aigua com d’electricitat per deixar-ho tot nou, intentant aprofitar al màxim l’espai i poder afegir-hi un armari d’obra.
  • Característiques del disseny: La combinació de portes motllurades amb un parquet sintètic de color roure i una pintura de color blanc trencat va proporcionar a l’habitatge una estètica molt càlida i actual.

  • Qui ho gaudeix: Matrimoni amb fills

Consulta tota la informació sobre les nostres reformes a Barcelona. T’assessorem sense compromís!

Carmen Muñoz, interiorista

Disseny del projecte

Carmen Muñoz | Interiorista

Aconseguir un canvi radical sense necessitat de fer una reforma integral.

habitación amarilla a reformarhabitación con armario, radiador y ventana

Serveis

Reformes integrals

Oferim un servei de reformes integral, des del disseny inicial del projecte i la distribució dels espais fins a l’execució completa de la reforma, cuidant fins al mínim detall.

Reformes de cuina

Treballem els projectes adaptant-nos a les teves necessitats, des del disseny i la distribució dels espais fins a l’execució de la reforma.

Reformes de bany

Et reformem el bany cuidant tots els detalls del projecte per crear un espai únic, totalment a mida i personalitzat.

Terres i parquet


T’assessorem personalment per renovar tot tipus de terres amb els millors materials i aconseguir els millors resultats.

Revestiments i Pintura

Renovem les parets de la teva llar i donem un altre aire al teu habitatge, tenint cura sempre de la neteja i dels detalls.