Reforma d’un estudi original

Reforma parcial amb actuació integral al bany per fer-lo més accessible i modern.

  • Ubicació: Sagrada Família, Barcelona
  • Superfície a reformar: 11,20 m2
  • Treballs realitzats: Reforma integral del bany. Disseny de mobiliari per a estudi i canvi de tots els radiadors de l’habitatge.

  • Característiques del disseny: Reforma integral del bany, col·locant mobles sota el rentamans per guanyar espai d’emmagatzematge. Vam posar-hi una pica en forma de bol amb una aixeta i un mirall de disseny. A la dutxa es seguir l’estètica del mosaicVam canviar el radiador de ferro per un de tovalloler a l’interior de la dutx. S’hi va instal·lar un vàter suspès. Per al paviment es va buscar un gres porcellànic d’imitació fusta per donar calidesa al disseny. En aquest projecte es va treballar la il·luminació dotant l’espai de llums encastats al sostre.

    A l’estudi vam voler fer un canvi d’ús i millorar l’emmagatzematge. Ho vam aconseguir amb un mobiliari a mida de fusta natural. Es va optar per un sistema lumínic tipus raïl amb un acabat negre, que permet enfocar des de diversos angles cada zona de l’habitació.

  • Qui ho gaudeix: Dona soltera

Consulta tota la informació sobre les nostres reformes a Barcelona. T’assessorem sense compromís!

Ariadna Gardela, arquitecta tècnica

Disseny del projecte

Ariadna Gardela | Arquitecta tècnica

Aportar disseny i pau a les habitacions reformades, sense perdre de vista la practicitat i l’espai d’emmagatzematge. Vam fer l’estudi des de zero, amb nou mobiliari, per dotar-lo de més capacitat d’emmagatzematge i d’una àrea d’estudi. Vam canviar els radiadors de tot l’habitatge i vam afegir mobles a l’entrada del domicili.

Serveis

Reformes integrals

Oferim un servei de reformes integral, des del disseny inicial del projecte i la distribució dels espais fins a l’execució completa de la reforma, cuidant fins al mínim detall.

Reformes de cuina

Treballem els projectes adaptant-nos a les teves necessitats, des del disseny i la distribució dels espais fins a l’execució de la reforma.

Reformes de bany

Et reformem el bany cuidant tots els detalls del projecte per crear un espai únic, totalment a mida i personalitzat.

Terres i parquet


T’assessorem personalment per renovar tot tipus de terres amb els millors materials i aconseguir els millors resultats.

Revestiments i Pintura

Renovem les parets de la teva llar i donem un altre aire al teu habitatge, tenint cura sempre de la neteja i dels detalls.