Reforma en tonalitats tranquil·les

Els clients necessitaven una redistribució dels espais útils i una posada a punt de l’habitatge. Per fer-ho, vam substituir la fusteria interior en tons de fusta fosca per unes portes lacades en blanc, que donen molta més llum a la casa. La pintura en tons clars i algun beix molt clar van fer la resta. Per redistribuir els espais, en aquest cas, vam fer servir panells practicables.

  • Ubicació: Poble Sec, Barcelona

  • Superfície a reformar: 2,8 m2

  • Treballs realitzats: S’hi van instal·lar portes interiors noves. Al dormitori principal es van crear ambients dividits fent servir un sistema de portes plegables-corredisses. Es va pintar tota la llar.

  • Característiques del disseny: A tota la llar es va seguir el mateix criteri de tons clars i tranquils, fent servir laca blanca per a les portes de pas i laminat en to faig per als panells practicables del dormitori principal. La pintura blanca va acabar de donar el toc de llum a tot l’habitatge.

  • Qui ho gaudeix: Parella jove amb una filla.

Cristina Prat, arquitecta

Disseny del projecte

Montse Prat | Interiorista

El repte va ser fer un espai polivalent amb diferents usos dins d’un mateix dormitori.

Serveis

Reformes integrals

Oferim un servei de reformes integral, des del disseny inicial del projecte i la distribució dels espais fins a l’execució completa de la reforma, cuidant fins al mínim detall.

Reformes de cuina

Treballem els projectes adaptant-nos a les teves necessitats, des del disseny i la distribució dels espais fins a l’execució de la reforma.

Reformes de bany

Et reformem el bany cuidant tots els detalls del projecte per crear un espai únic, totalment a mida i personalitzat.

Terres i parquet


T’assessorem personalment per renovar tot tipus de terres amb els millors materials i aconseguir els millors resultats.

Revestiments i Pintura

Renovem les parets de la teva llar i donem un altre aire al teu habitatge, tenint cura sempre de la neteja i dels detalls.