Reforma d’un àtic ple de llum

Es va ampliar la zona del menjador, traient metres a la terrassa de l’habitatge per guanyar un menjador i una zona d’oficina.

  • Ubicació: Horta-Guinardó, Barcelona

  • Superfície a reformar: 25,50 m2
  • Treballs realitzats: Es van guanyar metres a l’habitatge enderrocant el mur que separava el menjador de la terrassa i desplaçant-lo per ampliar la zona del menjador. S’hi va instal·lar fusteria nova, que dona molta més llum a l’habitatge. Es va elevar el terra amb la creació de dos graons i es va pavimentar amb rajola hidràulica.
  • Característiques del disseny: S’ha creat un ambient industrial amb mobiliari que combina la fusta i el metall, amb rajola decorada i fusteria fosca. El resultat és acollidor i, alhora, molt modern.
  • Qui ho gaudeix: Família amb nens

Consulta tota la informació sobre les nostres reformes a Barcelona. T’assessorem sense compromís!

Ana González, interiorista

Disseny del projecte

Ana González | Interiorista

Incorporar al menjador una part de la terrassa sense perdre la pròpia identitat de l’habitatge i diferenciant molt la nova zona de la resta. Calia guanyar espai i lluminositat i s’ha aconseguit.

Serveis

Reformes integrals

Oferim un servei de reformes integral, des del disseny inicial del projecte i la distribució dels espais fins a l’execució completa de la reforma, cuidant fins al mínim detall.

Reformes de cuina

Treballem els projectes adaptant-nos a les teves necessitats, des del disseny i la distribució dels espais fins a l’execució de la reforma.

Reformes de bany

Et reformem el bany cuidant tots els detalls del projecte per crear un espai únic, totalment a mida i personalitzat.

Terres i parquet


T’assessorem personalment per renovar tot tipus de terres amb els millors materials i aconseguir els millors resultats.

Revestiments i Pintura

Renovem les parets de la teva llar i donem un altre aire al teu habitatge, tenint cura sempre de la neteja i dels detalls.