Reforma completa d’instal·lacions

Reforma parcial de l’habitatge amb actuació integral a la cuina i al bany. Es van actualitzar les dues estances substituint-ne tant els revestiments com el mobiliari i les instal·lacions.

Vols saber-ne més sobre les reformes integrals?

  • Ubicació: Eixample Esquerra, Barcelona
  • Superfície a reformar: 18 m2
  • Treballs realitzats: Reforma integral de cuina i bany. A la cuina es van substituir les rajoles de les parets i el terra, es van actualitzar les instal·lacions d’aigua i electricitat i es va col·locar mobiliari nou. Al bany es va canviar la banyera per un plat de dutxa i es van actualitzar tant les instal·lacions com els revestiments. També s’hi van posar sanitaris nous.

  • Característiques del disseny: En aquesta reforma es prioritza la funcionalitat i la practicitat. Per aquest motiu, s’han emprat materials que són resistents a l’ús i el disseny s’ha adequat a les circumstàncies dels seus usuaris. Els colors utilitzats aporten calma i tranquil·litat.
  • Qui ho gaudeix: Matrimoni

Consulta tota la informació sobre les nostres reformes a Barcelona. T’assessorem sense compromís!

Ana González, interiorista

Disseny del projecte

Ana González | Interiorista

El repte va ser millorar la distribució dels elements i, alhora, la funcionalitat dels espais, sense perdre el disseny.

Serveis

Reformes integrals

Oferim un servei de reformes integral, des del disseny inicial del projecte i la distribució dels espais fins a l’execució completa de la reforma, cuidant fins al mínim detall.

Reformes de cuina

Treballem els projectes adaptant-nos a les teves necessitats, des del disseny i la distribució dels espais fins a l’execució de la reforma.

Reformes de bany

Et reformem el bany cuidant tots els detalls del projecte per crear un espai únic, totalment a mida i personalitzat.

Terres i parquet


T’assessorem personalment per renovar tot tipus de terres amb els millors materials i aconseguir els millors resultats.

Revestiments i Pintura

Renovem les parets de la teva llar i donem un altre aire al teu habitatge, tenint cura sempre de la neteja i dels detalls.