Reforma amb jocs de geometria

La clienta va a Nexdom per treure el màxim partit al bany, a l’habitació-traster i al passadís, buscant idees per aprofitar el potencial de les estades.

Vols saber-ne més sobre les reformes bany?

  • Ubicació: Eixample Dreta, Barcelona

  • Superfície a reformar: 35,50 m2

  • Característiques del disseny:És un pis amb sostres molt alts. Al lavabo vam voler treballar amb colors blancs i porcellànica imitació marbre a les parets, potenciant la geometria amb les ombres creades per la llum indirecta del mirall.

    L’habitació de traster la convertim en zona safareig amb espai d’emmagatzematge i planxa. Per crear una similitud amb el lavabo reformat, es va revestir el frontal del taulell amb una malla de peces hexagonals d’imitació marbre. El mobiliari arriba fins al sostre, respectant uns centímetres per encastar focus i dotar de més lluminositat l’estada.

    Al passadís es va mantenir el paviment actual però rehabilitat. S’hi van afegir nous punts d’il·luminació. El paviment de la cuina estava deteriorat i es va utilitzar un vinil efecte pedra.

  • Qui ho gaudeix: Dona

Consulta tota la informació sobre les nostres reformes a Barcelona. T’assessorem sense compromís!

Ariadna Gardela, arquitecta tècnica

Disseny del projecte

Ariadna Gardela | Arquitecta tècnica

Treure el màxim profit als metres que teníem, ja que eren espais grans, i treballar molt bé amb les alçades de l’habitatge. El lavabo tenia una geometria peculiar que ens dificultava una mica el disseny.

Baño grande en tonos marronesbaño geométrico

Serveis

Reformes integrals

Oferim un servei de reformes integral, des del disseny inicial del projecte i la distribució dels espais fins a l’execució completa de la reforma, cuidant fins al mínim detall.

Reformes de cuina

Treballem els projectes adaptant-nos a les teves necessitats, des del disseny i la distribució dels espais fins a l’execució de la reforma.

Reformes de bany

Et reformem el bany cuidant tots els detalls del projecte per crear un espai únic, totalment a mida i personalitzat.

Terres i parquet


T’assessorem personalment per renovar tot tipus de terres amb els millors materials i aconseguir els millors resultats.

Revestiments i Pintura

Renovem les parets de la teva llar i donem un altre aire al teu habitatge, tenint cura sempre de la neteja i dels detalls.