Reforma amb jocs de geometria

La clienta recorre a Nexdom per treure el màxim partit del lavabo, de l’habitació-traster i del passadís de casa. Busca idees per aprofitar el potencial de les estances.

Vols saber-ne més sobre les reformes bany?

  • Ubicació: Eixample Dreta, Barcelona

  • Superfície a reformar: 35,50 m2

  • Treballs realitzats: Reforma integral del lavabo, del safareig i del passadís i reforma del paviment de la cuina.

  • Característiques del disseny: És un pis amb sostres molt alts. A les parets del lavabo vam col·locar gresos porcellànics d’imitació del marbre en colors blancs, potenciant la geometria amb les ombres creades per la llum indirecta del mirall. Vam crear un doble nivell al paviment per generar dos espais independents. Vam canviar el radiador de ferro per un radiador tovalloler i vam treballar diferents circuits pel que fa a la il·luminació per poder crear diferents climes.

    L’habitació de traster la vam convertir en una zona de safareig i planxa. Per tal de crear una similitud amb el lavabo reformat, vam revestir el frontal del taulell amb una malla de peces hexagonals d’imitació del marbre. El mobiliari arriba fins al sostre, que vam abaixar uns centímetres per encastar-hi els focus i dotar de més lluminositat l’estança.

    Al passadís vam rehabilitar el paviment actual, de manera que el vam polir i vam canviar-ne el sòcol. També vam retirar tot l’estucat de les parets, les vam tornar a pintar i vam canviar-ne el to en motllures i cornises. Vam afegir punts d’il·luminació nous. El paviment de la cuina estava escantellati vam utilitzar un vinil d’efecte pedra.

  • Qui ho gaudeix: Dona

Consulta tota la informació sobre les nostres reformes a Barcelona. T’assessorem sense compromís!

Ariadna Gardela, arquitecta tècnica

Disseny del projecte

Ariadna Gardela | Arquitecta tècnica

Treure el màxim profit als metres que teníem, ja que eren espais grans, i treballar molt bé amb les alçades de l’habitatge. El lavabo tenia una geometria peculiar que ens dificultava una mica el disseny.

Baño grande en tonos marrones baño geométrico

Serveis

Reformes integrals

Oferim un servei de reformes integral, des del disseny inicial del projecte i la distribució dels espais fins a l’execució completa de la reforma, cuidant fins al mínim detall.

Reformes de cuina

Treballem els projectes adaptant-nos a les teves necessitats, des del disseny i la distribució dels espais fins a l’execució de la reforma.

Reformes de bany

Et reformem el bany cuidant tots els detalls del projecte per crear un espai únic, totalment a mida i personalitzat.

Terres i parquet


T’assessorem personalment per renovar tot tipus de terres amb els millors materials i aconseguir els millors resultats.

Revestiments i Pintura

Renovem les parets de la teva llar i donem un altre aire al teu habitatge, tenint cura sempre de la neteja i dels detalls.