Reforma orientada a l’emmagatzematge

Els clients es van posar en contacte amb Nexdom per dur a terme la reforma parcial del seu habitatge. Volien renovar-ne la cuina, el bany i el paviment. Buscaven donar un toc modern a la llar sense perdre’n la practicitat, ja que aquesta família de 4 persones necessitava millorar l’espai d’emmagatzematge i la lluminositat del pis.

  • Ubicació: Barcelona

  • Superfície a reformar: 67 m2

  • Treballs realitzats: Reforma integral de la cuina, del bany i de tot el paviment de l’habitatge amb un nou parquet laminat.

  • Característiques del disseny: Es va donar més lluminositat al pis amb la instal·lació d’un parquet laminat. Es van dotar d’elements més moderns la cuina i el bany, mitjançant una campana extractora col·locada en un fals sostre a la cuina i mobles de disseny al bany.
  • Qui ho gaudeix: Família de 4 persones (matrimoni i 2 filles)

Consulta tota la informació sobre les nostres reformes a Barcelona. T’assessorem sense compromís!

Ariadna Gardela, arquitecta tècnica

Disseny del projecte

Ariadna Gardela | Arquitecta tècnica

El repte va ser trobar l’equilibri entre la practicitat i l’amplitud d’emmagatzematge, buscant un ambient minimalista en un disseny més modern.

cocina antes de reforma cocina reformada en blanco

Serveis

Reformes integrals

Oferim un servei de reformes integral, des del disseny inicial del projecte i la distribució dels espais fins a l’execució completa de la reforma, cuidant fins al mínim detall.

Reformes de cuina

Treballem els projectes adaptant-nos a les teves necessitats, des del disseny i la distribució dels espais fins a l’execució de la reforma.

Reformes de bany

Et reformem el bany cuidant tots els detalls del projecte per crear un espai únic, totalment a mida i personalitzat.

Terres i parquet


T’assessorem personalment per renovar tot tipus de terres amb els millors materials i aconseguir els millors resultats.

Revestiments i Pintura

Renovem les parets de la teva llar i donem un altre aire al teu habitatge, tenint cura sempre de la neteja i dels detalls.