Reforma de pis ampli i lluminós

Els propietaris d’aquest habitatge de l’Eixample necessitaven redistribuir espais per ampliar diverses estances i, a més, renovar les instal·lacions i el mobiliari de la cuina i els banys. En general, actualitzar tota la llar. Un altre dels objectius era aconseguir un pis que semblés més ample i que estigués més ben il·luminat, i ho hem aconseguit amb l’ús de materials de tons clars i lluminosos i amb una bona redistribució de la llum, tant natural com artificial.

Vols saber-ne més sobre les reformes a Barcelona?

  • Ubicació: Esquerra de l’Eixample, Barelona

  • Superfície a reformar: 45 m2

  • Treballs realitzats: Es van enderrocar diversos envans per fer la redistribució dels espais. Es van renovar les instal·lacions d’aigua i electricitat. Es van passar noves preses d’aigua i de desguàs a la zona de bugada del safareig. Es va sanejar i recuperar la fusteria exterior i la interior es va substituir completament. Es van renovar els dos banys i sanitaris. Finalment, es va pintar tot l’habitatge i es va emparquetar amb parquet laminat.

  • Característiques del disseny: Per renovar l’aspecte de l’habitatge s’ha optat per substituir la fusteria interior col·locant portes de pas lacades en blanc i amb estètica llisa. Per als revestiments i paviments, s’ha fet servir ceràmica porcellànica de tons neutres, grisos i beix, en combinació amb el blanc i el roure i amb materials laminats de fàcil neteja i manteniment. El toc de color el dona la catifa porcellànica que imita l’hidràulic decorat. El paviment general és un laminat d’un to faig vaporitzat que dona molta llum a l’habitatge, igual que la pintura blanca de les parets i els sostres; se n’ha respectat l’altura per donar més sensació d’amplitud.

  • Qui ho gaudeix: Matrimoni amb dos fills adults.

Cristina Prat, arquitecta

Disseny del projecte

Cristina Prat | Interiorista

El major repte va ser redistribuir els envans de l’habitatge sense fer moltes obres. Modificant molt poc hem aconseguit que l’aspecte de la llar sigui totalment diferent.

Serveis

Reformes integrals

Oferim un servei de reformes integral, des del disseny inicial del projecte i la distribució dels espais fins a l’execució completa de la reforma, cuidant fins al mínim detall.

Reformes de cuina

Treballem els projectes adaptant-nos a les teves necessitats, des del disseny i la distribució dels espais fins a l’execució de la reforma.

Reformes de bany

Et reformem el bany cuidant tots els detalls del projecte per crear un espai únic, totalment a mida i personalitzat.

Terres i parquet


T’assessorem personalment per renovar tot tipus de terres amb els millors materials i aconseguir els millors resultats.

Revestiments i Pintura

Renovem les parets de la teva llar i donem un altre aire al teu habitatge, tenint cura sempre de la neteja i dels detalls.