Reforma a pis amb vistes

Reforma parcial d’un habitatge en què s’ha actuat en tot el pis, tret de la cuina.

  • Ubicació: Badalona
  • Superfície a reformar: 73,30 m2
  • Treballs realitzats: Es van enderrocar diversos envans per modificar la zona de l’entrada de l’habitatge i l’habitació principal a fi d’afegir-hi un vestidor. Es va treure el paviment que hi havia per col·locar-hi els conductes de la calefacció i es va instal·lar el nou paviment. Es van abaixar els sostres per instal·lar-hi els conductes de l’aire condicionat i es va substituir la fusteria exterior i interior. Es van enderrocar els dos banys i es van posar tots els revestiments i sanitaris nous. Finalment, es van allisar les parets, es van pintar i es van empaperar d’acord amb el projecte.
  • Característiques del disseny: L’habitatge s’ha decorat amb colors clars, prioritzant el blanc en parets i fusteria i també en el mobiliari. I combinant el blanc amb la fusta natural. Als banys hem emprat colors bàsics per donar-los més amplitud i sensació d’ordre. Blanc, negre, grisos…
  • Qui ho gaudeix: Matrimoni jove amb fills adolescents

Consulta tota la informació sobre les nostres reformes a Barcelona. T’assessorem sense compromís!

Ana González, interiorista

Disseny del projecte

Ana González | Interiorista

Els clients ens van demanar modernitzar l’habitatge i adequar-lo a les seves necessitats actuals. El resultat és fresc, molt modern i, alhora, funcional. Se n’ha modificat la distribució dels envans, la fusteria interior i exterior i la climatització (s’hi han instal·lat radiadors amb sistema d’aigua i aire condicionat per conductes) i s’han refet els dos banys.

Serveis

Reformes integrals

Oferim un servei de reformes integral, des del disseny inicial del projecte i la distribució dels espais fins a l’execució completa de la reforma, cuidant fins al mínim detall.

Reformes de cuina

Treballem els projectes adaptant-nos a les teves necessitats, des del disseny i la distribució dels espais fins a l’execució de la reforma.

Reformes de bany

Et reformem el bany cuidant tots els detalls del projecte per crear un espai únic, totalment a mida i personalitzat.

Terres i parquet


T’assessorem personalment per renovar tot tipus de terres amb els millors materials i aconseguir els millors resultats.

Revestiments i Pintura

Renovem les parets de la teva llar i donem un altre aire al teu habitatge, tenint cura sempre de la neteja i dels detalls.