Reformes a l’Hospitalet de Llobregat

A Nexdom, escoltarem la teva proposta de reforma i et presentarem un projecte inspirador perquè la idea que tens al cap es faci realitat. Transformarem el teu habitatge de l’Hospitalet de Llobregat en la llar dels teus somnis amb la qualitat i la garantia del RACC.

 

Reformes a l’Hospitalet de Llobregat

A Nexdom, escoltarem la teva proposta de reforma i et presentarem un projecte inspirador perquè la idea que tens al cap es faci realitat. Transformarem el teu habitatge de l’Hospitalet de Llobregat en la llar dels teus somnis amb la qualitat i la garantia del RACC.

Què cal tenir en compte per fer una reforma a l’Hospitalet de Llobregat?

A Nexdom, dissenyem llars a mida adaptant-nos sempre a les necessitats i preferències dels seus propietaris, tenint en compte les característiques de la zona on viuen.

A l’hora d’emprendre una reforma a l’Hospitalet de Llobregat, població situada entre els municipis de Barcelona, Esplugues, Cornellà i El Prat, hem de tenir en compte les característiques que defineixen aquesta localitat. Dividida en 13 barris, cadascun amb les seves particularitats, l’Hospitalet inicia a finals dels anys 90 una transformació per convertir-se en el municipi modern que és avui, atractiu per a les noves activitats econòmiques i amb més i millors transports i serveis. Un bon lloc per viure per als que volen estar a tocar de la capital catalana però lluny de l’enrenou de la gran urbs.

A Nexdom tenim un equip especialitzat d’arquitectes, interioristes i caps d’obra que s’encarreguen del més mínim detall. T’assessorarem tenint en compte on vius, perquè sabem que tots els habitatges són diferents segons el barri o municipi on se situen.

Què caracteritza els habitatges de l’Hospitalet i el Baix Llobregat?

L’Hospitalet de Llobregat és una ciutat diversa arquitectònicament i urbanísticament, tal com mostren les edificacions dels seus diferents barris:

A Sant Josep-El Centre, considerat el nucli antic, hi ha els principals edificis municipals i les cases modernistes de la Rambla, mentre que Bellvitge allotja la major part de les infraestructures i centres comercials de la ciutat. Santa Eulàlia, per la seva banda, comparteix entramat i carrers amb Barcelona, i és aquí on hi ha més habitatges de nova construcció. És, per tant, un dels llocs preferits per la gent jove. Els de Collblanc-Pubilla Cases són barris confrontants amb el de Santa Eulàlia i igual de ben comunicats amb la Ciutat Comtal i, finalment, el de Granvia-Plaça d’Europa és el districte econòmic de la ciutat, una zona moderna i pròspera amb habitatges d’alt nivell.

A Nexdom tindrem en compte l’estil i les particularitats del teu habitatge, ja sigui d’obra nova, restaurada o antiga, i t’oferirem un projecte de reforma a l’Hospitalet de Llobregat adaptat a les teves necessitats. Estarem al teu servei en tot moment amb l’objectiu que, al final de la reforma, gaudeixis al màxim de la teva nova llar.

Reptes dels interioristes i arquitectes en les reformes a l’Hospitalet de Llobregat

Modernitzar al màxim la cuina amb el pressupost més ajustat possible, instal·lant sòcols lacats, col·locant mobiliari nou i rectificant la sortida de fums. Tot plegat mantenint una estètica molt contemporània. – Reforma integral de cuina i safareig.

Renovar la cuina fent-la més pràctica sense desviar-nos de l’estil de la casa, molt actual i acollidor. – Reforma parcial de cuina.

Trobar l’equilibri entre modernitat i practicitat. El client, invident, necessitava adaptar la casa a la seva situació. Per això la reforma es va projectar tenint en compte facilitar-li al màxim la mobilitat. – Reforma integral d’habitatge.

Les nostres reformes a l’Hospitalet de Llobregat

Consulta tota la informació sobre les nostres reformes a Barcelona. T’assessorem sense compromís!

Preguntes freqüents

Sí, és possible. Podem canviar els mobles i l’aspecte de la cuina.
No, ja que necessitem moure els mobles del pis per instal·lar-hi el terra.
Sí, però implicaria ajustar les portes i els marcs de les portes perquè encaixessin a la perfecció.
Sí. No cal demanar permís a la comunitat perquè estàs en el teu terreny privat.
Depèn de la col·locació del tir de la llar de foc i de la instal·lació per a la sortida del fum. També caldria mirar si hi ha un accés fàcil de la llar de foc a la façana exterior. Si és així, cal demanar permís a la comunitat. De vegades es pot enllaçar amb els fums de la cuina, encara que generalment no es fa perquè és complicat.

Tot depèn de si l’olor molesta els veïns. De fet, hi ha comunitats que no ho permeten.

Per què fer la teva reforma amb Nexdom

Servei integral

Oferim un servei integral, des del disseny i l’elaboració de plànols fins a l’execució total de la reforma.

Informació del procés

Creem un espai de confiança i comunicació constant perquè estiguis informat/da de cada fase del projecte.

Supervisió final

Ets tu que supervises la reforma i confirmes quan es pot donar per acabada, validant fins a l’últim detall.

Terminis de la reforma

T’oferim les millors solucions per estalviar-te temps i diners i respectar estrictament els terminis de la reforma.

Equip d’experts

Som interioristes, arquitectes, caps d’obra i professionals de la construcció, amb una àmplia experiència en el sector.

Preu competitiu

Utilitzem sempre materials i acabats de qualitat a un preu molt competitiu, amb la millor relació qualitat-preu.

Opinions dels nostres clients

“La nostra cuina nova ha superat les nostres expectatives.
Ens vam adreçar a Nexdom per reformar la cuina i el safareig de casa perquè necessitàvem guanyar espai. Ens van recomanar l’empresa uns familiars i van tenir tota la raó del món. L’equip de la reforma es va posar en marxa de seguida. Van canviar el mobiliari buscant aprofitar l’espai al màxim, van retirar el revestiment actual per pintar i instal·lar sòcols lacats i van eixamplar el pas entre el safareig i la cuina per mitjà d’un arc sense porta. El resultat és espectacular, no sembla la mateixa cuina. Ens encanta seure a taula tots plegats, ens ha donat molta vida.”
David V., Reforma integral de cuina.
“Necessitàvem adaptar casa nostra al meu marit invident i Nexdom ho va fer possible.
Feia temps que volíem reformar el nostre habitatge per facilitar-li la vida al meu marit invident. Com a socis del RACC de tota la vida, teníem plena confiança en la seva empresa de reformes, i no vam tenir dubtes a l’hora de posar-nos-hi en contacte. Ens van ajudar en tot des del principi, donant-nos molts consells sobre qüestions que ni tan sols ens havíem plantejat. Vam renovar la cuina de dalt a baix i el bany parcialment, vam posar tot el paviment nou, vam pintar i finalment vam canviar totes les portes. Ara tenim una casa adaptada, moderna, amb electrodomèstics i mobiliari fàcils d’utilitzar, més espaiosa i lluminosa. Per cert, el taulell de Neolith de la cuina va ser tot un encert. Repte aconseguit!”
Elena T., Reforma integral d’habitatge.
“Amb la reforma de Nexdom, hem guanyat un bany més modern i funcional.
El nostre bany ja tenia uns anys i ens venia de gust un canvi. Veient que el RACC oferia el servei de reformes i manteniment de la llar Nexdom, ens vam posar en contacte amb ells. Ens van fer una proposta de reforma i pressupost, i la veritat és que ens va encantar. Ens han aconsellat i han atès també les nostres peticions. Hem renovat el terra i les rajoles, hem posat una pica doble, hem tret el bidet i, a més, hem pogut mantenir la banyera, tal com volíem. El tracte ha estat excel·lent, n’estem molt contents. Ho recomanem!”
Carme G., Reforma del bany.

Descobreix moltes altres reformes! Veure tots els projectes