Reformes integrals a Granollers

A Nexdom, especialistes en reformes, t’escoltarem i et presentarem un projecte inspirador que faci realitat la teva idea. Transformarem el teu habitatge de Granollers en la llar dels teus somnis, amb la qualitat i la garantia del RACC.

Reformes integrals a Granollers

A Nexdom, especialistes en reformes, t’escoltarem i et presentarem un projecte inspirador que faci realitat la teva idea. Transformarem el teu habitatge de Granollers en la llar dels teus somnis, amb la qualitat i la garantia del RACC.

Què cal tenir en compte per fer una reforma integral a Granollers?

A Nexdom, dissenyem llars a mida adaptant-nos sempre a les necessitats i preferències dels seus propietaris, tenint en compte les característiques de la ciutat on viuen.

Granollers és la capital de la comarca del Vallès Oriental, un bonic municipi que ofereix als seus residents la qualitat de vida d’un poble i, alhora, el dinamisme d’una gran ciutat, gràcies als seus mercats i festivals d’artesania i de música. És una població que està a tocar del Parc Natural del Montseny i molt a prop de les boniques platges de la Costa del Maresme. Per tant, és una opció de residència amable i ideal per a aquelles famílies que busquen tranquil·litat a prop de Barcelona, que està a poc més de 30 minuts amb cotxe.

Amb una població de 60.174 habitants, Granollers destaca pel seu patrimoni cultural, històric i arquitectònic, i el seu edifici més emblemàtic és la Porxada, a la Plaça Gran. Sobre una plataforma de pedra, s’aixequen 15 columnes cobertes per una teulada de quatre vessants amb les arestes cobertes de teules esmaltades de verd. Construïda entre el 1586 i el 1587, es tracta d’una antiga llotja de gra que avui s’utilitza com a seu per al mercat dels dijous i que s’ha convertit en el centre neuràlgic de la ciutat. Però Granollers també ofereix magnífics paratges naturals per al gaudi familiar, com ara Can Cabanyes, la verneda de Can Gili o l’espai natural de la Font del Ràdium, i els parcs naturals del Montseny, reserva mundial de la biosfera, i del Montnegre-Corredor.

A Nexdom tenim un equip especialitzat d’arquitectes, interioristes i caps d’obra que s’encarreguen del més mínim detall. T’assessorarem tenint en compte on vius, perquè sabem que tots els habitatges són diferents segons el barri o municipi on se situen.

Què caracteritza els habitatges de Granollers?

De Granollers, que conserva encara els vestigis del seu ric passat, des de les muralles, que van envoltar la ciutat fins a mitjan segle XIX, fins a les torres de guaita, que estaven connectades per un camí de ronda, sempre s’ha dit que va néixer en una cruïlla de camins a la vora del riu Congost, en un petit turó, on es va construir l’església de la ciutat. I aquest fet ha marcat la personalitat del seu urbanisme.

Granollers és una de les ciutats amb un dels mercats immobiliaris més actius de tota la comarca, sobretot pel que fa a primers habitatges, tant de compra com de lloguer, gràcies al seu caràcter amable i residencial. No obstant això, cada zona o districte de la ciutat té les seves particularitats, cosa que tenim en compte quan duem a terme una reforma. Tant si vius en una casa del centre de tota la vida, i vols restaurar-la mantenint-ne la identitat modernista, com si busques donar un aire més actual al teu pis de Lledoner, modificar el teu habitatge de nova construcció a la Font Verda per adaptar-lo a les teves necessitats o, fins i tot, renovar les instal·lacions de la teva masia de Can Gili per a un consum més eficient, a Nexdom t’hi ajudem.

A Nexdom tindrem en compte l’estil i les particularitats del teu habitatge, ja sigui d’obra nova, restaurada o antiga, i t’oferirem un projecte de reforma integral a Granollers adaptat a les teves necessitats. Estarem al teu servei en tot moment amb l’objectiu que, al final de la reforma, gaudeixis al màxim de la teva nova llar. 

Reptes dels interioristes i arquitectes en les reformes a Granollers

Reformar un àtic dúplex de nova construcció a la Font Verda de Granollers per adaptar-lo a les necessitats d’un matrimoni amb un fill. Necessitaven eliminar una habitació per engrandir la cuina i el menjador, i aconseguir un espai molt obert i lluminós que aprofités al màxim la llum natural que ve de la terrassa. – Reforma parcial d’àtic

Donar un aire innovador a l’habitatge, posant especial atenció en els detalls estètics. L’objectiu era modernitzar un pis petit per a una parella jove al barri de Lledoner, amb dissenys molt avantguardistes i creatius. – Reforma parcial de pis

Rehabilitar una masia antiga a nivell d’instal·lacions d’aigua i electricitat, i solucionar també problemes d’humitats al sostre i a les parets, però mantenint la personalitat de l’interior. – Reforma parcial de masia

Consulta tota la informació sobre les nostres reformes a Barcelona. T’assessorem sense compromís!

Preguntes freqüents

Sí, és possible. Podem canviar els mobles i l’aspecte de la cuina.
No, ja que necessitem moure els mobles del pis per instal·lar-hi el terra.
Sí, però implicaria ajustar les portes i els marcs de les portes perquè encaixessin a la perfecció.
Sí. No cal demanar permís a la comunitat perquè estàs en el teu terreny privat.
Depèn de la col·locació del tir de la llar de foc i de la instal·lació per a la sortida del fum. També caldria mirar si hi ha un accés fàcil de la llar de foc a la façana exterior. Si és així, cal demanar permís a la comunitat. De vegades es pot enllaçar amb els fums de la cuina, encara que generalment no es fa perquè és complicat.

Tot depèn de si l’olor molesta els veïns. De fet, hi ha comunitats que no ho permeten.

Per què fer la teva reforma amb Nexdom

Servei integral

Oferim un servei integral, des del disseny i l’elaboració de plànols fins a l’execució total de la reforma.

Informació del procés

Creem un espai de confiança i comunicació constant perquè estiguis informat/da de cada fase del projecte.

Supervisió final

Ets tu que supervises la reforma i confirmes quan es pot donar per acabada, validant fins a l’últim detall.

Terminis de la reforma

T’oferim les millors solucions per estalviar-te temps i diners i respectar estrictament els terminis de la reforma.

Equip d’experts

Som interioristes, arquitectes, caps d’obra i professionals de la construcció, amb una àmplia experiència en el sector.

Preu competitiu

Utilitzem sempre materials i acabats de qualitat a un preu molt competitiu, amb la millor relació qualitat-preu.

Opinions dels nostres clients

“Buscàvem donar un aire molt modern al nostre habitatge.
Som una parella jove i feia poc que ens havíem traslladat a un pis del barri de Lledoner de Granollers. El pis es veia antic i el volíem modernitzar. Després de buscar per Internet i valorar moltes opcions, ens vam decidir per Nexdom per la seva línia de disseny actual i innovadora. La nostra arquitecta, l’Ariadna, ens va ajudar a trobar l’estil que buscàvem, combinant elements molt vistosos i moderns amb materials nobles, com la fusta i la pedra natural. És com si ens hagués llegit el pensament. Estem enamorats del nostre pis i tots els nostres amics ens han felicitat per la reforma. Gràcies, Ariadna!”

Carla F., Reforma integral de pis.

Hem reformat tota la cuina amb Nexdom, n’estem molt satisfets.
Necessitàvem ampliar la cuina i fer-la més pràctica i funcional, ja que és l’espai on fem vida familiar. Ens havien parlat molt bé de Nexdom, el servei de reformes del RACC, i ho vam tenir clar.
El resultat ha superat les nostres expectatives. Vam enderrocar completament la cuina per actualitzar-la de dalt a baix, renovant-ne totes les instal·lacions i la distribució del mobiliari. I per donar-li un toc minimalista i personal, vam seguir els consells de la nostra interiorista i vam optar per mobles blancs, electrodomèstics d’acer i un taulell de Silestone en contrast de color. D’aquest mateix material també és l’aplacat de les parets.
Estem molt agraïts pel tracte, els consells i el resultat final. Sens dubte, repetirem!

Montse E., Reforma integral de cuina.

Amb la reforma de Nexdom, hem guanyat un bany més modern i funcional
El nostre bany ja tenia uns anys i ens venia de gust un canvi. Veient que el RACC oferia el servei de reformes i manteniment de la llar Nexdom, ens vam posar en contacte amb ells. Ens van fer una proposta de reforma i pressupost, i la veritat és que ens va encantar. Ens han aconsellat i han atès també les nostres peticions. Hem renovat el terra i les rajoles, hem posat una pica doble, hem tret el bidet i, a més, hem pogut mantenir la banyera, tal com volíem. El tracte ha estat excel·lent, n’estem molt contents. Ho recomanem!”.

Carme G., Reforma del bany.

Descobreix moltes altres reformes! Veure tots els projectes