Reforma de cuina i safareig a Les Corts

La clienta va venir a Nexdom amb unes imatges molt clares de l’estètica que volia per a la seva cuina. No era una persona a qui agradés molt cuinar, però sí que volia una cuina per fer-hi vida i poder-hi menjar. Buscava una estètica clàssica però amb textures i tons molt actuals, materials d’alta qualitat i personalització fins a l’últim detall.

  • Ubicació: Les Corts, Barcelona

  • Superfície a reformar: 12 m2

  • Treballs realitzats: Es va retirar tot el mobiliari i revestiment originals i es va fer nova tota la instal·lació d’aigua i electricitat. Es van enguixar les parets, es va col·locar gres porcellànic d’imitació fusta a terra, es va col·locar mobiliari nou a la cuina i al safareig i també un taulell i un frontal de Silestone.

  • Característiques del disseny: Es manté la distribució original de les peces, però actualitzant-ne el mobiliari i tots els revestiments. Es col·loca moble lacat a l’interior de la cuina i moble laminat al safareig, que és exterior, del mateix color per donar uniformitat al projecte i garantir la durabilitat de cada espai en funció de l’ús.

  • Qui ho gaudeix: Matrimoni

Cristina Prat, arquitecta

Disseny del projecte

Cristina Prat | Interiorista

Aconseguir l’estètica fina i clàssica i el detall que buscava la clienta, sense perdre la funcionalitat. Es va fer el safareig i la cuina conjuntament.

cocina en madera y baldosas cocina blanca reformada

Serveis

Reformes integrals

Oferim un servei de reformes integral, des del disseny inicial del projecte i la distribució dels espais fins a l’execució completa de la reforma, cuidant fins al mínim detall.

Reformes de cuina

Treballem els projectes adaptant-nos a les teves necessitats, des del disseny i la distribució dels espais fins a l’execució de la reforma.

Reformes de bany

Et reformem el bany cuidant tots els detalls del projecte per crear un espai únic, totalment a mida i personalitzat.

Terres i parquet


T’assessorem personalment per renovar tot tipus de terres amb els millors materials i aconseguir els millors resultats.

Revestiments i Pintura

Renovem les parets de la teva llar i donem un altre aire al teu habitatge, tenint cura sempre de la neteja i dels detalls.