Reforma de bany a Santa Coloma de Gramenet

Els clients recorren a Nexdom per reformar el lavabo i fer-lo més accessible per als seus pares, ja que tenen més de 90 anys i els costa molt d’entrar a la banyera que ara hi ha. Canviem la banyera per un plat de dutxa, canviem els sanitaris, posem elements de subjecció tant per entrar a la dutxa com per seure al vàter, com un seient plegable a l’interior de la dutxa, i afegim mobiliari per guanyar espai d’emmagatzematge a la zona de la pica.

  • Ubicació: Santa Coloma de Gramenet

  • Superfície a reformar: 2 m2

  • Treballs realitzats: Reforma integral del lavabo. Canviem la banyera per un plat de dutxa amb un seient plegable i una barra de subjecció, reemplacem els sanitaris i hi afegim elements de seguretat. Donem una mica de vida al conjunt de la zona de la dutxa amb una malla porcellànica de color verd òxid i la resta la revestim en tons clars, atès el petit espai que hi ha amb tots els elements necessaris per al lavabo. Dotem la pica d’un mobles suspès.

  • Característiques del disseny: Dotar l’espai del màxim condicionament de seguretat per als clients, tant canviant la banyera per un plat de dutxa com afegint al seu interior un seient i barres de subjecció.

  • Qui ho gaudeix: Matrimoni jubilat de més de 90 anys

Ariadna Gardela, arquitecta tècnica

Disseny del projecte

Ariadna Gardela | Arquitecta tècnica

Trobar l’equilibri entre l’acabat estètic que buscava la jove del matrimoni, el pressupost de què disposàvem i la practicitat del conjunt ateses les dimensions del bany.

Baño de 2 m2 baño muy pequeño reformado

Serveis

Reformes integrals

Oferim un servei de reformes integral, des del disseny inicial del projecte i la distribució dels espais fins a l’execució completa de la reforma, cuidant fins al mínim detall.

Reformes de cuina

Treballem els projectes adaptant-nos a les teves necessitats, des del disseny i la distribució dels espais fins a l’execució de la reforma.

Reformes de bany

Et reformem el bany cuidant tots els detalls del projecte per crear un espai únic, totalment a mida i personalitzat.

Terres i parquet


T’assessorem personalment per renovar tot tipus de terres amb els millors materials i aconseguir els millors resultats.

Revestiments i Pintura

Renovem les parets de la teva llar i donem un altre aire al teu habitatge, tenint cura sempre de la neteja i dels detalls.