Reforma integral de bany a St. Joan Despí

Els usuaris d’aquest bany ens van demanar un estil clàssic i funcional, sense abandonar el disseny amb banyera però renovant-ne tots els elements. Gràcies als tons crema i grisos de la fusta natural, el resultat és un bany actualitzat però clàssic i senzill.

  • Ubicació: St. Joan Despí

  • Superficíe a reformar: 3,1 m2

  • Treballs realitzats: Es va haver d’enderrocar el bany complet per renovar-ne les instal·lacions d’aigua i electricitat. Es va substituir la banyera vella per una altra de nova, els paviments i els alicatats. S’hi van instal·lar aixetes, sanitaris i mobiliari nous.

  • Característiques del disseny: Per a aquest bany s’ha emprat ceràmica porcellànica de tons beix per a les parets i de tons grisos per al terra, en diferents mides. El mobiliari és de xapa de fusta de faig natural, tant a la part baixa de la pica com al moble auxiliar sobre la tassa del vàter. Tot això contrasta amb la ceràmica sanitària blanca. La mampara es va resoldre amb un fix de vidre.

  • Qui ho gaudeix: Matrimoni que viu amb un fill adolescent.

Cristina Prat, arquitecta

Disseny del projecte

Cristina Prat | Interiorista

El repte va ser renovar el bany sense perdre’n l’aire clàssic.

Serveis

Reformes integrals

Oferim un servei de reformes integral, des del disseny inicial del projecte i la distribució dels espais fins a l’execució completa de la reforma, cuidant fins al mínim detall.

Reformes de cuina

Treballem els projectes adaptant-nos a les teves necessitats, des del disseny i la distribució dels espais fins a l’execució de la reforma.

Reformes de bany

Et reformem el bany cuidant tots els detalls del projecte per crear un espai únic, totalment a mida i personalitzat.

Terres i parquet


T’assessorem personalment per renovar tot tipus de terres amb els millors materials i aconseguir els millors resultats.

Revestiments i Pintura

Renovem les parets de la teva llar i donem un altre aire al teu habitatge, tenint cura sempre de la neteja i dels detalls.