Reforma parcial de bany a Sant Cugat del Vallès

Els clients van confiar en Nexdom per donar un nou aire al seu bany. Volien mantenir al màxim el disseny actual però canviant els sanitaris.

  • Ubicació: Sant Cugat del Vallès

  • Superfície a reformar: 4 m2

  • Treballs realitzats: Reforma parcial del bany, canviant la banyera per un plat de dutxa amb mampara, així com la part inferior de la paret de rajoles, el rentamans i la porta.
  • Característiques del disseny: Es va buscar donar lluminositat a l’espai i fer el bany més accessible, canviant la banyera per un plat de dutxa. Es va deixar el pas lliure gràcies a una mampara fixa, es va canviar la porta de vidre per una d’opaca amb acabat de roure envellit per donar més intimitat i, finalment, es va canviar el moble que hi havia per un de menys voluminós però que, alhora, tingués molta capacitat d’emmagatzematge.

    Es van enderrocar els murets que diferenciaven la zona del bany de la zona del rentamans per crear més amplitud. El client volia mantenir la meitat superior de les rajoles, ja que eren blanques amb animals marins i anaven a conjunt amb una altra habitació de l’habitatge, així que només es van substituir les rajoles blaves, les de la part inferior de la paret.

  • Qui ho gaudeix: Matrimoni i fills

Ariadna Gardela, arquitecta tècnica

Disseny del projecte

Ariadna Gardela | Arquitecta tècnica

Com que es tractava d’una reforma parcial, s’havien de mantenir molts elements actuals i va ser necessari treballar amb molt de compte per no malmetre’ls. Per exemple, les rajoles de les parets tenien el risc de caure en treure els sanitaris o les rajoles blaves de suport. Un altre repte va ser el de la porta de roure, ja que havíem d’aconseguir el mateix to exacte.

baño con azulejos azules baño en azul

Serveis

Reformes integrals

Oferim un servei de reformes integral, des del disseny inicial del projecte i la distribució dels espais fins a l’execució completa de la reforma, cuidant fins al mínim detall.

Reformes de cuina

Treballem els projectes adaptant-nos a les teves necessitats, des del disseny i la distribució dels espais fins a l’execució de la reforma.

Reformes de bany

Et reformem el bany cuidant tots els detalls del projecte per crear un espai únic, totalment a mida i personalitzat.

Terres i parquet


T’assessorem personalment per renovar tot tipus de terres amb els millors materials i aconseguir els millors resultats.

Revestiments i Pintura

Renovem les parets de la teva llar i donem un altre aire al teu habitatge, tenint cura sempre de la neteja i dels detalls.